Gå till innehåll

Regal

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Regal

  1. Jo men man måste ladda ner Windows live mail från Microsoft den här gången, och det är precis likadant som innan (har inget med msn messenger att göra).
  2. Jag fick högre poäng efter jag installerade Windows 7, av någon anledning, mitt score ökade iofs bara från 5.7 till 5.9 men det baserar på minsta siffran och vissa saker ökade ganska signifikant. http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Regali_2008/22.png Tror processorn, vilket fortfarande är intel duo E8500 3.16 och grafiken som fortfarande är HD4870 fick högre, inga nya drivrutiner eller något sådant men högre poäng - troligen beror det på att Windows 7 har något bättre prestanda och går bättre på äldre hårdvara än vad Vista klarade, så ökar poängen i jämförelse till Vista. Anledningen till att jag postade en bild är att jag älskar snipping tool, som jag inte tror fanns på Vista (premium iaf), sweet.
  3. Så, nu ska jag installera Windows 7 beta. Det jag undrar är hur ni gör vid installationen, kör ni skivan i Windows (ni som har Vista SP1) eller kör ni på ny patitrion och har parallelt med Vista? Min nuvarande hårddrisk är bara 750GB så jag är osäker på om jag ska dela det mellan två system, samtidigt är det lite tråkigt ifall problem med betan uppenbaras som gör att man måste ominstallera Vista och förlora sina saker. Hur gör ni?
  4. Var är url dit man kan börja processen att få serial och sedan ladda ner (så man kan sitta och uppdatera där)? Har redan laddat ned själva filen från länken som gavs på första sidan.
  5. Tackar, nu var det så att varannan exe fil hade rätt version # men det övertygade mig endå 8)
  6. Jag blev misstänksam på nytt då jag såg den här artikeln: Så får du tillbaka "Sök" på startmenyn http://www.alltomxp.se/windows-vista/87-wi...yn-i-vista.html Jaha, jag har dock alltid haft sök där i startmenyn och den försvann minsann inte när jag fick SP1. Jag bytte nyligen moderkort men det kan nog inte ha med saken att göra. Högerklickar jag på datorn och egenskaper så tror den att jag har SP1, men jag skulle vilja veta ifall det finns något objektivt sätt att få ett svar. Så finns det någon funktion i SP1 som inte fanns innan? Och ifall jag hittar och kan använda den borde det betyda att jag har SP1 ändå? Tack!
×
×
  • Skapa nytt...