Problem med start av Firefox: SSL protokollet inaktiverats


Ralf
 Share

Recommended Posts

Hej Ralf!

Vet inte om nedanstående kan vara dig till hjälp.

Men kontrollera i din FireFox så att dessa båda rutor är ibockade.

Firefox - Inställningar - Avancerat - Kryptering

ssl20anslutning-png.pngPNG, 537x494px, 55 KB (0.05 MB)

//Malou

Edited by Malou
Link to comment
Share on other sites

Hejsan Malou

Tack för ditt svar , men det är redan i kryssat i så

Hej Ralf!

Vet inte om nedanstående kan vara dig till hjälp.

Men kontrollera i din FireFox så att dessa båda rutor är ibockade.

Firefox - Inställningar - Avancerat - Kryptering

ssl20anslutning-png.pngPNG, 537x494px, 55 KB (0.05 MB)

//Malou

Link to comment
Share on other sites

Hej Ralf!

Varsegod :)

men det är redan i kryssat i så
Jo sökte och fick fram samma info , men som sagt hur löser jag detta ;) , Lika bra installera om FF ?

Ok.

Prova med att installera om FireFox som du är inne på så håller vi tummarna för att det hjälper.

Återkom gärna och berätta oavsett om det löste problemet eller inte.

//Malou

Link to comment
Share on other sites

Hejsan Malou !

Jag fick ta bort och installera på nytt och har en ide om vad som blivit fel , Kan minnas att jag en gång tidigare har råkat utför detta.

Det var när jag förra gången, när jag lekte med följande skinn/skal > http://www.getpersonas.com/en-US/ (Personas för firefox).

Vet ej men andra gången det blev så nu när jag satt lekte med dessa skall för piffa upp min FF

Men men vad vet jag , ingen data Einstein :rolleyes:

Tack för din tid Malou

Mvh Ralf

Hej Ralf!

Varsegod :)

Ok.

Prova med att installera om FireFox som du är inne på så håller vi tummarna för att det hjälper.

Återkom gärna och berätta oavsett om det löste problemet eller inte.

//Malou

Link to comment
Share on other sites

Hej Ralf!

Varsegod och tack själv (även om min hjälp inte ledde till någon lösning) :)

Jag fick ta bort och installera på nytt och har en ide om vad som blivit fel , Kan minnas att jag en gång tidigare har råkat utför detta.

Det var när jag förra gången, när jag lekte med följande skinn/skal > http://www.getpersonas.com/en-US/ (Personas för firefox).

Vet ej men andra gången det blev så nu när jag satt lekte med dessa skall för piffa upp min FF

Lite märkligt att detta skall ställa till med sådana här problem.

Kanske borde rapporteras till FF så de blir medvetna om att dessa skal kan orsaka problem, om det nu är detta som orsakade det hela.

Vilket fall skönt att du fick ordning på problemet med en ominstallation av din FF :)

Ha det så bra och var rädd om datorn!

//Malou

Link to comment
Share on other sites

Hej igen !

Kan bara tillägga att felet även fanns på Mozilla Thunderbird och fick installera om det med ,så nu funkar det igen som det skall.

Blir inget mer pillande med skal alf :)

Link to comment
Share on other sites

Hej igen Ralf!

Kan bara tillägga att felet även fanns på Mozilla Thunderbird och fick installera om det med ,så nu funkar det igen som det skall.

Blir inget mer pillande med skal alf :)

Ojdå den också!

Tror du gör bäst i att låta dessa skal/skins vara ;)

//Malou

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share