Jump to content

Öppna/exportera Windows Mail group-filer!


johannaj

Recommended Posts

Hej!

 

Har ett stort problem med mina grupper i Windows Mail. Jag har behållt win-mail, då jag tycker det är enklare än outlook och diverse andra program. Jag har ca 25000 kontakter och ett 30-tal grupper med allt från 100 till över 5000 kontakter i varje grupp.

 

Till mitt problem. Jag kör Win 7 Pro 64bit. Vid senaste ominstallationen gjorde jag en backup på alla mina kontakter och grupper. Vad jag vet finns ingen möjlighet att importera/exportera grupper, utan det får man kopiera för hand. Jag har nu, efter ominstallation, kopierat in alla mina gamla kontakter och grupper manuellt. Alla kontakter finns således och fungerar i Win Mail. Däremot mina grupper...Om jag i utförskaren pekar på en group-fil, får jag info om hur många kontakter den filen innehåller, men när jag sedan använder den i Win Mail, är de flesta tomma!?

 

Finns det något annat mailprogram jag kan importera dessa group-filer till, eller har ni någon annan lösning på problemet, än att skapa nya grupper och lägga till alla användare igen för hand....-Öööörk...-Blir trött bara vid tanken...

 

Jag brukar hänga i detta forum, har dock inte varit medlem tidigare. Har sökt forumet efter liknande problem, men inte funnit något.

 

Hälsningar

 

Johanna

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...