Gå till innehåll

hardrocker

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av hardrocker

  1. Okej. Nu gjorde jag så här; rensade bort all .NET jag hade med dot net fx cleanup tool. Sen laddade jag ner och installerade .NET 3,5, gick in på Update och uppdaterade en uppgradering. Nu verkar det funka! Hoppas jag slipper dessa Internal Error 2908 i framtiden. Ni ska ha stort tack för er hjälp!
  2. Jag stålsatte mej och försökte din variant. Men jag stötte på patrull redan när jag skulle installera "Windows Installer Cleanup Utility". Internal error 2908 stod det. Det har stått så vi flera tillfällen de senaste dagarna.. Vad göra?
  3. Men jag trodde att det var viktigt att man hade alla tidigare versioner också? "Hämta och installera om alla versioner av .NET Framework som tidigare var installerade på datorn." Även PC Guiden här ovan säger ju "Du kan ta bort språkpaketen men inte tidigare versioner. Alla behövs, men du kan ju välja att ta bort hela .NET om du inte vill ha det." Enligt denna guide är det också. http://support.microsoft.com/kb/923100/sv Annars borde ju de tidigare avinstalleras när man installerar en ny!
  4. Okej, jag förstår. Det är två olika problem som ändå har nåt med varann att göra. Kan jag inte göra som så att jag avinstallerar alla .NET jag har och kan, sen kör jag den där Clean Up-tool som Mumfie tipsade om, rensar allt i c:\windows\SoftwareDistribution\ och uppdaterar sen .NET en i taget enligt denna guide, http://support.microsoft.com/kb/923100/sv? Eller kommer .NET-problemet fortfarande ligga och lura i bakgrunden, måste jag ändå göra Venoms avancerade http://www.alltomxp.se/forum/index.php?sho...installera+.net? Tacksam för er hjälp, uppskattar det verkligen.
  5. Okej.. Jag samlar mej för att försöka mej på detta. Men först en fråga: En kille på ett annat forum sa så här: "Slå av Windows Update under Tjänster. Rensa allt i c:\windows\SoftwareDistribution\ Slå på Windows Update. Uppdatera." Räcker det att göra så här istället tro? Verkar lite enklare.
  6. Det du länkade till, törs man göra det själv verkligen?! Är ju ingen datorexpert. Några funderingar: "5. I Kommentarer, leta reda på den Windows Installer-fil som visar "Microsoft .NET Framework 1.1 (English) RTL x86 enu". 6. Högerklicka Windows Installer filen och välj Uninstall. 7. Stäng fönstret. 8. Släng Windows Installer filen." Min fil heter inte 1.1, utan Microsoft .NET Framework (English) RTL x86 enu. Är det ändå den som menas? Och vad menas med att man ska slänga Installer-filen? Det går ju inte när man har stängt fönstret i punkten innan. Och hur startar jag om datorn i felsäkert läge?
  7. Törs man göra ovanstående själv verkligen?! Är ingen datorexpert. Har haft en jävla massa problem med datorn nu. Efter att ha sökt runt på olika forum har jag försökt avinstallera alla .NET och installera de på nytt. Det sket sej dock. Internal Error 2908 är en återkommande sak. Windows Update klarar inte heller av att installera på nytt. Det verkar som att jag har lösningen i denna tråd, men jag vet inte om jag vågar!.. Några funderingar: "5. I Kommentarer, leta reda på den Windows Installer-fil som visar "Microsoft .NET Framework 1.1 (English) RTL x86 enu". 6. Högerklicka Windows Installer filen och välj Uninstall. 7. Stäng fönstret. 8. Släng Windows Installer filen." Min fil heter inte 1.1, utan Microsoft .NET Framework (English) RTL x86 enu. Är det ändå den som menas? Och vad menas med att man ska slänga Installer-filen? Det går ju inte när man har stängt fönstret i punkten innan. Och hur startar jag om datorn i felsäkert läge? Tack på förhand!
  8. Det går väl inte att avinstallera i Update?!
  9. Har haft en jävla massa problem med datorn nu. Efter att ha sökt runt på olika forum har jag försökt avinstallera alla .NET och installera de på nytt. Det sket sej dock. Internal Error 2908 är en återkommande sak. Windows Update klarar inte heller av att installera på nytt. Vad göra? Kan jag rensa allt på nåt sätt och sedan börja om? Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...