Venoms

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 487
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  68

5 följare

Om Venoms

 • Rank

 • Födelsedag 1960-09-08

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.itpoolen.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Huskvarna
 • Intressen
  Det mesta man blir glad av...

Senaste besökare till profilen

23 499 profilvisningar
 1. Venoms

  Helghälsningar

  Be safe out there.. Och naturligtvis ha en fin påsk!
 2. Tack Britt. Det där var helt nytt för mig. Jättebra
 3. Om du väljer formatera celler / tal / redovisning / Symbol. Där kan du ange SEK. Väljer du två decimaler så blir resultatet 10.00 SEK t.ex. Jag tror att det är det närmaste "Kronor" såvida inte "Kr" räcker. Markören ska vara i "kolumnfältet" A, B, C etc när du formaterar för att alla celler ska påverkas.
 4. Jag köpte något liknande en gång som man skulle sätta på hundens halsband så att man skulle hittad den när hon sprang bort. Felet med den var att det krävdes att andra människor hade samma app i telefonen och då skulle hundens sändare (gps-tagg) koppla upp sig genom deras och ge signal i min telefon. Det skulle naturligtvis vara ok om man bodde i en stad där många använder systemet men bor man som vi gjorde på landet och hunden sprang ut i skogen.. inget resultat alls vilket gjorde systemet värdelöst för mig. Kontentan av detta inlägg blir, kolla noga så att det bara behövs din telefon och taggen på käppen..
 5. Hej. Vad är det du behöver hjälp med?
 6. Kolla att du markerat att det ska sparas i "skickat" Arkiv -> Alternativ-> E-post bläddra till "Spara meddelanden" markera rutan "Spara kopior av meddelanden i mappen Skickat"
 7. Jag visste inte om denna men kan vara kula att testa så får man se vad som händer. Tack Cecilia..
 8. Det finns en liten image som heter NTpassword som du måste boota på. då kan du återställa lösenord som finns på datorn. Jag är inte helt säker på var du kan hämta den och du måste veta vad du håller på med eftersom det kan ställa till diet för dig om det blir fel. Googla Petter Nordahl-Hagen NTpassword så hittar du den. Av egen erfarenhet så kan jag säga att det funkar, men du måste veta exakt vad du gör.
 9. Jag hade samma problem med en skanner tidigare. Det var drivrutinsfel. Skannern använde inte WIA drivrutinen. Kolla om du kan hitta en annan programvara till skannern.
 10. Bara nyfiken. Hur går det för dina päron att kolla bilder, eller har de ruttnat helt?
 11. Om jag förstår webbsidan rätt som du startade från så är inte detta programmet till för att klona en hel disk utan bara för att återskapa korrupt data från en delvis förstörd partition. Hursomhelst så hittade jag en sida där det finns anvisningar om hur man återställer en .dd image. Gå till http://www.chrysocome.net/dd och se om det kan hjälpa dig. Eller så får jag hänvisa till info på ett annat forum.. https://www.sevenforums.com/installation-setup/314832-windows-7-embedded-system-restore-disc.html där du kan hitta info om hur du skapar en Windows 7 repair disk. Ledsen att jag inte kunde hjälpa dig mer.. kanske någon annan är mer insatt i just embedded Windows 7
 12. Hej. Det första du får göra är att komma ihåg vilket program du använde för att göra klonen med. När vi har det, kan vi försöka att hjälpa till bättre.
 13. Det finns en Lux-meter på Play, men om den mäter det du vill ha fram är jag osäker på. Men å andra sidan spelar väl det ingen roll då man inte får ha mer än två ljuspunkter fram såvida det inte skiljer 2 meter mellan dem. Meter-talet är jag inte helt säker på men jag vet att hur du än gör så är det olagligt med extraljus med glödeffekt då det blir för nära varandra. Allt finns att hitta i trafikförordningen om man vill leta.
 14. En riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR till er alla
 15. Jag är inte helt säker på vad du menar, du kan ju välja precis vilken som helst valuta istället för kronor när du gör som beskrivet..