Venoms

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 420
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  66

5 följare

Om Venoms

 • Rank

 • Födelsedag 1960-09-08

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.itpoolen.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Huskvarna
 • Intressen
  Det mesta man blir glad av...

Senaste besökare till profilen

22 754 profilvisningar
 1. Venoms

  Samsung

  https://www.google.se/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.wikihow.tech/Install-APK-Files-on-Android%3Famp%3D1&ved=2ahUKEwjovs_m2uLdAhVEiywKHYqlBLQQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw3JbpJQlH7ew3q6Qy_wwVDm&ampcf=1 Hur man installerar apk
 2. Venoms

  Samsung

  Det systemet är till för en anledning. Och om du har rättigheter till telefonen så kommer de att hjälpa dig utan problem.
 3. Venoms

  Samsung

  Jag antar att du är ute efter en FRP Bypass efter en återställning. Så det enda rådet jag kommer att ge dig är att du får googla, eller gå till din operatör etc. jag kan / kommer inte att hjälpa dig med detta. sorry.
 4. Venoms

  Samsung

  Man får lösenordet utbytt.. Om du byter lösenord på kontot borde väl du kunna öppna telefonen. Eftersom det antagligen är din telefon har du en säkerhetsadress på Google kontot. Använd den.
 5. Avmarkera den.. spara och starta om, prova
 6. Har du en Home eller Pro version av w10 Det är ju möjligt att de inte visar detta i home
 7. I den högra delen av de två.. inte menyn
 8. ... Ange hur strömbrytare ska fungera -> Klicka enligt bild 1 -> avmarkera enligt bild 2. Spara och starta om Prova.
 9. W10.. antar jag. Relaterade inställningar -> fler energiinställningar Där ändrar du hur strömbrytare ska fungera. Och datorinställningar för strömsparläge. Kolla igenom de olika alternativen.. Det ser nog lite annorlunda ut på en stationär dator... Jag ska kolla hur det ser ut där..
 10. Kontrollpanelen energiinställningar
 11. Det är inte så att du lagt datorn i hibernation mode.. då stängs den inte av helt.
 12. Den blir säkert bra. Tänk på att när den är så stor och vikten ligger högt så kommer det att bli påfrestande för moderkortet i och med att den ligger horisontellt. Kolla också storleken, dvs total höjd så att du kan stänga lådan när du monterat den.
 13. Kolla vad moderkortet heter.. Nu, om jag förstod dig rätt så är det en stationär gammal dator och fästet till kylpaketet på cpu har gått sönder. Kolla efter LGA775 när du kollar netonnet eller komplett.se eller något annat ställe efter kylare Sen är det bara hur mycket pengar du vill spendera på kylen till en gammal dator. Det finns ju vattenkyl för en dryg 500 lapp annars ligger de från 200 och upp
 14. Jag råkade ut för intrång på mitt nätverk genom ett nätverkskort jag trodde var avstängt då datorn ej var igång. Det enda sättet att vara säker där va att dra ur nätverkskabeln.. surt. Någon tog sig in och raderade hela min musiksamlig och privata fotografier, filmer etc. som tur var hade jag kopior på det mesta, men inte allt. Min son tävlar i sin sport på väldigt hög nivå och därför hade jag massor av filmer som jag tagit under hans uppväxt och träning. Mycket av det försvann men som tur va inte allt. Var skeptisk mot allt som har ström när du förväntar dig att den ska vara avstängd.