Venoms

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 393
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  64

5 följare

Om Venoms

 • Rank

 • Födelsedag 1960-09-08

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.itpoolen.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Huskvarna
 • Intressen
  Det mesta man blir glad av...

Senaste besökare till profilen

22 669 profilvisningar
 1. Venoms

  Tandkrämsdjungeln oss nördar emellan

  Jag använder Clinomyn för rökare. Inte för att jag röker men dricker kaffe och te gör jag. Den är bra på att ta bort missfärgningar av olika slag och smakar helt ok.
 2. ok, var ligger problemen för dig?
 3. Om jag förstått rätt så vill du kolla midtowerns disk i din laptop. Tar ur disken från "towern" och montera i ett extern kabinett som du kopplar till bärbar dator via usb. Nu kan du skanna den disken också.
 4. Venoms

  Kommer inte ut på Internet ?

  Fortsätt med kommandrutan. Skriv Ipconfig /release Ipconfig /renew Ipconfig /flushdns Göm inte mellanslaget före / Starta om datorn Hur funkar det Nu?
 5. Venoms

  Kommer inte ut på Internet ?

  Kolla enhetshanteraren.. om du har utropstecken
 6. Venoms

  Kommer inte ut på Internet ?

  Kolla om ditt nätverkskort fortfarande funkar. Om inte testa ett USB nätverkskort
 7. Venoms

  Fabriksåterställning

  Du behöver Jelly Beans.. det programmet hittar i stort sett alla Microsoft nycklar du har i datorn.. Usb-minne.. ungefär 8gb är stort nog för att göra en image på. Hade du Windows 10 på den maskinen tidigare? jag kommer inte ihåg vad du sa, men om så, kan du bara följa länken jag skrev i första inlägget.
 8. Venoms

  Fabriksåterställning

  Din återställningspartion eller din backup verkar vara korrupt. Du kan ladda hem en ny version av Windows 7 lika den som du har. Skapa ett installationsmedia på USB eller dvd, installera som vanligt.
 9. Venoms

  Fabriksåterställning

  Om du har din produktnyckel till Windows 7 kan du bara göra en nyinstallation och sedan uppgradera till Windows 10 om datorn klarar det. Sedan så följer du den info som Andreas lagt under Windows 10 fliken.. https://www.alltomwindows.se/forum/147-windows-10/ Efter att du gjort det och fått datorn licensierad kan du blåsa den igen och installera en ren W10
 10. Nu har vi Advania som vår partner in crime.. eller som leverantör av datorer och utrustning om man så vill. Jag ville bara säga hej till er om det finns några här som arbetar för dem. Hoppas att vi får ett fint samarbete framöver
 11. Venoms

  Mitt Windows 10 är instabilt

  Nu är jag väl medveten om att tråden är ganska gammal, men på min arbetsdator är jag tvungen att använda ie 11 av olika anledningar som vi inte kommer att avhandla här. Jag får ofrivilliga låsningar som kräver att jag startar om internet explorer helt och det är surt. Jag har hittat en inställning som gör att det räcker med fyra omstarter per dag istället för var tredje flik.. och det är ju en vinst i sig. Prova detta för att se om det hjälper helt mot ditt problem. Internetalternativ -> Avancerat, markera "Använd programvaruaccelererad grafik..GPU" Det är den första rutan om accelererad grafik. Varför den skulle göra skillnad, testa och se. Funkar det inte så är det lätt att ändra tillbaka.
 12. Venoms

  OneSafe

  Jag har en seg dator och ccleaner och det som gör det segt är O365, eller rättare sagt kontakten med Onedrive. Sedan har ju W 10 fastboot, och det är egentligen kernel som läggs i hibernation mode och inte avstängd. Vissa program /appar gillar inte detta och det blir segt. Det man får göra är att antingen stänga av fastboot eller hålla in shift när du ska stänga av datorn.
 13. Venoms

  Lokalt nätverk i hemmet

  Tack för den förklaringen..
 14. Venoms

  Lokalt nätverk i hemmet

  Absolut, det är den som måste vara aktiverad i ett LAN för att se andra maskiner. Fast om man skapar ett "hemnätverk" från sin dator och ansluter vissa andra datorer är det inte samma sak, där gäller andra regler. Blev det luddigt nu?
 15. Venoms

  Lokalt nätverk i hemmet

  Vad bra att det löste sig. Själv har jag en riktigt gammal dator som jag har ssd och 6gb ram i. Som operativ är det Openmediavault på ssd disken sen har jag monterat 4 st 3tb diskar för data. Den är mycket enkel att administrera. Rekommenderas varmt