Jump to content

hasse99910

Medlem
 • Posts

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Recent Profile Visitors

2,182 profile views

hasse99910's Achievements

 1. Ok, det missade jag, men tack för tipsen.
 2. Är det någon större skillnad från den gamla versionen? Fick idag en pop-up via Windows Update att jag kunde ladda ner Windows V23H2 och den skulle ha nytt utseende och nya funktioner m.m. Så är det värt att köra den nya versionen?
 3. Jag är väldigt säker på att jag inte hade något aktiverat i Windows Defender, och att allt var avstängt i Defender. Kan ju ha varit något som gått fel vid den förra installationen av F-Secure, så Windows Def. också fick spunk och hoppade in. Men som tur löste sig problemet med ganska enkla knep, så tack för hjälpen och tipsen.
 4. Oki, boss 😁😃🤣 Markerat och klart. (Glömde bort det helt enkelt).
 5. Ja, jag dubbelkollade det förut. Men nu verkar det vara som det ska. Tack för tipsen.
 6. Det tolkade jag det som också, men jag har inte begärt någon scanning...
 7. Har avinstallerat F-Sec och körde en liten stund med Win Def. för att se om den laddade ner någon ny def-fil. Den senaste är nerladdad den 22:a Maj. Nu ligger det en ny installation av F-Sec. och körde Win. Update för att se om den laddade ner något, men ingen ny def-fil. Återkommer om ett par dagar för att meddela hur det gick, om den bara kör F-Sec eller om den laddar ner någon def-fil. Allt är avstäng som tillhör Win Def. bara brandvägg på.
 8. Jag hade allt avstängt i Windows Def. Bara brandväggen aktiverad.
 9. Jag har de senaste uppdateringarna från Microsoft och även F-Secure. Man kanske skulle testa att avinstallera F-Secure och ladda in det igen, och se om det blir skillnad.
 10. Ja, jag vet när jag avslutade Norton så hoppade MS Def in automatiskt. Men jag har F-Secure aktiverat.
 11. Kör F-Secure Antivirus program och Windows brandvägg, och tittar jag i mappen för säkerhet i Windows (Skydd mot virus och hot) så står det att F-Secure är aktiverat. Men varför laddar MS Update ner def-filer ändå? Så var det inte när jag hade Norton Security har jag för mig. Är det bara för att jag använder Windows egna brandvägg, eller???
 12. Lite kuriosa info bara: Det var CPU´n som hade gett upp. Fick tag på ett moderkort och en CPU, för test. Testade CPU´n i det "nyare" MB´t och den var lika död som förut. Sedan hoppade Gigabyte´n igång med en annan CPU.
 13. Nu är datorn ihopbyggd. Måste säga att jag blev lite imponerad av det lilla jag har kört med den. Körde Chris WEI PC-test och den presterade inte mycket sämre än min Intel-burk, och det med det inbyggda grafikkortet i AMD. Så nu är det löst, och tack för hjälpen och Glad Påsk.
 14. Ska vara Windows 10 på den och om den är aktiverad eller ej vet jag tyvärr inte, ännu. Får väl se vad Windows säger när den startas upp
 15. Det blev ditt förslag nr.2, med lite förändringar. Moderkortet blev ett ASUS ROG Strix B550-F Gaming, var bara ett par hundra dyrare än det X-Men hade med. CPU AM4 5600G. Summa knappt 3300:- hos A*azon, med tur så kommer det redan imorgon stod det på deras hemsida. Jag hade 2 stickor Kingston Fury liggande hemma till ingen nytta, som jag säljer med för en billig slant, KF436C18BBAK2/32. Det hela hamnar på runt 4000:- för honom, så jag hoppas att han blir nöjd. Tack för hjälpen och alla tips och ha en trevlig påsk.
×
×
 • Create New...