Skull Kid

Medlem
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Skull Kid

 • Birthday 01/29/1991

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Datorer, 3D-modellering.

Recent Profile Visitors

3,608 profile views

Skull Kid's Achievements

(4/8)

 1. Efter att ha kört Windows 8 (och även 8.1) för många år sedan så minns jag att temat och bakgrundsbilden och allt annat synkroniserades finfint. När jag, i Windows 8/8.1 bytte bakgrund, synkroniserades det omedelbart till den andra datorn, som såklart var kopplad till mitt Microsoft-konto, precis som den första. Nu, i Windows 10, verkar det ske väldigt slumpmässigt. Favoriter och lösenord synkroniseras nästan direkt, men temat verkar kunna "fastna" i molnet. Ibland när jag har gjort ett nytt konto, och anslutit det till mitt Microsoft-konto, så verkar det som om den synkroniserar ett gammalt tema, som inte är aktuellt på datorn som jag ställde in det på. Är tacksam för svar från någon som har upplevt samma problem i Windows 10, och ännu mer tacksam om någon har någon så kallad "halvlösning" på detta, som en manuell ändring av något i operativsystemet.
 2. God morgon Sverige! Laddar nu ned OS-version 16299.192, med WSUS Offline Update-verktyget, som sedan kommer att integreras i min lokala ISO och på mitt USB Jag har även donerat €10 till skaparen Torsten Wittrock. Eftersom jag vill att detta mirakel till program ska få fortsätta finnas i sitt nuvarande skick
 3. Kul att du är tillbaka på Allt Om Windows

   

 4. God kväll Sverige! Efter ett långt uppehåll, så är den "lille filuren" tillbaka! Jag har nyligen upptäckt en "gammal" metod för att få alla uppdateringar i min Windows 10 ISO. Med ett perfekt verktyg som heter "WSUS Offline Update" och "NTLite" så kan jag integrera, eller lägga till uppdateringar i en Windows 10 install.wim fil. Detta var en slags "glömd konst" för min del. Jag insåg igår hur mycket jag saknade en sådan metod. Inte nog med att min ISO nu är version 1709 (Fall Creators Update), utan att även OS-versionen är ICKE dess första version av 1709, vilket är 16299.15. Utan är nu uppdaterad till 16299.125, vilket är den senaste versionen såhär långt! plus att WSUS Offline Update laddar ned absolut alla uppdateringar till Windows, och med NTLite (båda är helt gratis att använda för personliga syften!) så kan man hålla sin Windows ISO helt uppdaterad jämt! Helt underbart om ni frågar mig! Med Vänlig Hälsning Skull Kid P.S Jag har alltid föredragit att ha så mycket som möjligt offline
 5. Så jag laddade ner den engelska versionen av Windows 10 bygge 10586, bytte till svenska och när jag söker i Inställningar efter vadsomhelst, så säger den "Sökresultat är inte förberedda än. Försök igen om några minuter."?
 6. Skriver detta från Microsoft Edge, krånglar absolut ingeting för mig! Fast har ju alltid använt Microsofts produkter, så...
 7. Hej alla! Såhär ser det ut när jag försöker starta Battlefield 1942, ett exempel. Vissa spel ger detta meddelandet. Någon vänlig själ som skulle kunna svara på varför detta händer?
 8. Detta är helt klart något Microsoft får ta en titt på. Den nya Inställningar-appen.
 9. Du menar APN? Ibland fungerar anslut-knappen, men då avbryts det ändå. Men för det mesta fungerar den inte alls. Har redan nedgraderat till Windows 8.1 Pro nu dock... håller mig nog till det tills 10 är släppt om 9 dagar.
 10. Si3rra, det är ett Huawei USB modem, anlsut-knappen finns i Windows 10 inställningar appen. fredde, Jag föredrar att låta Windows ta hand om det, eftersom den medföljande mjukvaran inte kan ansluta automatiskt vid systemstart.
 11. Jepp, allt fungerar när jag ansluter via Telenor Mobile Partner, med anslut-knappen i Windows fungerar inte...
 12. När jag klickar på anslut, ingenting... absolut ingenting händer! Har sökt över hela internet efter en lösning nu, men har börjat ge upp hoppet, och går snart ner till Windows 7 igen
 13. Hej, ska snart förflytta mig (imorgon) och då ska jag ta med mig min bärbara. Men för stunden, får jag helt enkelt använda min stationära. Tack alla för er hjälp!