DAson

Medlem
 • Innehållsantal

  2 424
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  35

Om DAson

 • Rank

 • Födelsedag 1973-10-22

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Nyköping Sverige
 • Intressen
  Film, Musik & PC Spel

Senaste besökare till profilen

25 329 profilvisningar
 1. Är det fler här som har uppgraderat förutom jag?
 2. Nu är problemet löst fann i Inställningar> Förhandsgranska flikar i Windows aktivitetsfält den var ikryssad nu är den inte det så nu är det tillbaka till det normala.
 3. Funkar den versionen bra?
 4. Har alltid uppdaterat med Uppdateringsassistenten och aldrig med Upgrade Tool för den kan ju orsaka problem som du skriver om Cecilia. Har du uppgraderat än eller väntar du med det. En del brukar ju uppdatera via Windows Update och det kan också orsaka problem har jag hört.
 5. Funkar nya Windows 10 May 2019 Update bra?

   

  1. Turbopump

   Turbopump

   Ja det tycker jag.  Jag har inte märkt av några problem under en månad jag har använt den. Ikväll har jag gjort en nyinstallation av den hämtad från microsofts downloadsida så jag vet att jag använder äkta vara.

    

 6. DAson

  Firefox 67.0

  Ja den blir bara bättre och bättre med varje version...
 7. Såg precis på denna sida https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10
 8. DAson

  Firefox 67.0

  Jag hade väntat mig Firefox 67 igår men den kom inte. Vet du JoWa när det ska komma?
 9. Har ej hört något om när den kommer vårens uppdatering som det har pratats om i evigheter. Är det någon som kanske har svaret på min fråga!
 10. Hmm skumt det har alltid varit en flik i Firefox i Windows 10 och inte 2 eller fler. Utforskaren är det 2 flikar som vanligt. Tack för svaret Cecilia och ha en trevlig eftermiddag!
 11. Så där ser det inte ut på datorn med Windows 8.1 då är det en flik nere i aktivitetsfältet. Det är kanske någon ny funktion i Firefox.
 12. Försökte bifoga en bild då men nu är det löst först med Paint och sen Skärmklippverktyget. Iallafall så här ska det inte se ut så var det inte innan buggfixen kom då de strulade med certifikatet förr förra veckan. Det ser inte ut så på mina övriga datorer här hemma.
 13. Det ser ut som om bara jag har råkat ut för detta konstiga fenomen det är väl något som felar i mitt Firefox så jag låter det vara.
 14. Du får fråga vidare det finns folk här som kan det mesta om Windows..