CGD

Medlem
 • Innehållsantal

  1 772
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  9

2 följare

Om CGD

 • Rank

 • Födelsedag 1953-06-25

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Mölndal

Senaste besökare till profilen

16 523 profilvisningar
 1. CGD

  Köpa klocka från Wish

  Jag köpte för flera år sedan en klockkopia i Hong Kong för 500 Kr och den var riktigt bra. Den fungerade felfritt i sex år då gick något sönder så det gick inte att dra upp den men den automatiska uppdragningen fungerade ytterligare ett par år. Men visst efter cirka tio år slutade den helt att fungera. Sedan vill ju inte urmakare laga en kopie- klocka. Skulle också gärna köpa mig en Citizen eller liknande men de blir tyvärr lite för dyra. Med tanke på hur otroligt mycket det köpt från Wish så hade jag hoppats på att någon på Forumet visste något om vad jag frågade. Jag har också gissat att det är samma klocka men från olika fabriker och därför olika priser men det skulle ju också kunna vara att klockan har ett bättre eller sämre innandöme.
 2. CGD

  Köpa klocka från Wish

  Jag har aldrig köpt något från Wish men tänkte börja med att köpa en eller två armbandsur. Men när jag söker på " perpetual watch " så får jag upp MASSOR med klockor. Men det jag undrar över är att jag får upp olika klockor med till synes exakt samma utseende men med helt olika priser. Det kan skilja med flera hundra kronor. Finns det någon förklaring till detta?
 3. Så bra JoWa. Det är först nu som jag har tagit mig tid att prova flac och det gick ju riktigt bra. Nu blir det till att skaffa ett större minne så allt får plats.
 4. Jag lyssnar på SR P4 Plus med en app i mobilen och då går det helt utan problem. Men när jag lyssnar på P4 Plus i datorn med Firefox blir det med jämna mellanrum små korta uppehåll i musiken. Och varför blir det så?
 5. Jag har en ny Xperia XA2 och jag kan inte hitta vad den stöder för förutom Mp3. Faktum är att jag hittar inget om vilken typ den stöder. inte ens Mp3. Tack för hjälpen JoWa
 6. Kan någon rekommendera en bra sida som förklarar Mp3, eller göra det själv. Jag använder programmet AVS Audio Convert för att göra Mp3 filer till min mobil. Eftersom plats inte är något större problem så använder jag alltid 320 Kbps. Men programmet har fler inställningar och vad bör jag välja. Det finns olika former av stereo (Stereo, Joint stereo och några till) och en inställning av Encoder quality. Utöver detta så finns det en hel rad inställningar som jag inte ändrat något på. Slutligen så undrar jag om det finns något program som kan se vilken kvalité en musikfil verkligen har. Så om jag får en 320 Kbps fil så kan den ju ursprungligen ha varit bara en 128 Kbps fil.
 7. CGD

  Skadad Windows Media Player

  Jag har prövat det också. Hjälper tyvärr inte. Jag har letat lite på nätet och hittat att någon tror att det är de små tillägg till WMP som finns som kan vara problemet. Jag ska installera en tidigare systembackupp igen och avinstallera dessa tillägg innan jag uppdaterar Windows så får jag se om det hjälper. Vad jag förstår så är jag inte precis ensam om att WMP slutat fungera efter 1803 uppdateringen. Varför får man olika slutsiffror på OS version? På min stora dator fick jag med Windows 10 Hemma 17134.81 men på laptoppen fick jag 17134.48. Jag har en större och bättre laptop som ännu inte är uppdaterad. Jag ska ta och uppdatera den och se vad jag får. Det här hjälpte inte heller. Samma problem kvarstår: JAAA, jag har äntligen fått tillbaka WMP. Men vilket krångel det var.
 8. När jag gick över till Windows 10 så märkte jag också att det tar tid att öppna mediakataloger och då är det närmast dem med musik i som jag tänker på. Har Windows 10 ett annat sätt att öppna och läsa dessa kataloger?
 9. CGD

  Skadad Windows Media Player

  Efter Cecilias översättning var det inte svårt att hitta listan som yvkmug avser. Här finns WMP och jag kan där bara välja avinstallera. Sedan kan jag ju välja att lägga till WMP men det resulterar bara i att felet kvarstår. Listan som JoWa pekar på har jag också, och WMP är ibockad. JoWa skriver ju tidigare avinstallera och installera. Men då måste jag ju hitta en fil att installera ifrån. På alla ställen jag hittat WMP12 att ladda ner visar det sig bara vara WMP12 eller något otyg. Klart man kan välja en annan spelare just nu använder jag Groove Musik som jag tycker är riktigt dålig. Den klarar inte av att visa skivans fodral trots att bilden finns med i samma katalog. Den kan tydligen inte heller läsa tagarna eftersom artisten namn inte kommer med. Jag har nu uppdaterat min laptop och den fick inte samma versionsnummer. Men jag har ännu inte kollat om WMP fungerar. Kanske för att det inte finns någon mediefil på den. Får kolla upp det där senare.
 10. CGD

  Skadad Windows Media Player

  JoWa. Avinstallera och installera? Vad ska jag avinstallera och installera? Du kan väl inte mena WMP? Jag kan ju inte hitta en WMP att installera.
 11. CGD

  Skadad Windows Media Player

  Ja, så som jag skrivit det. Men visst är det märkligt. Jag har gjort det två gånger nu eftersom jag trodde jag gjorde fel första gången. Innan de här stora uppdateringen så fungerade WMP som det skulle och nu efteråt gör den det inte. Jag har Windows Home
 12. CGD

  Skadad Windows Media Player

  Det verkar vara Windows själv som stoppar Windows Media Player. Jag har ju backupper av hela systemet så jag backade tillbaka till Windows 10 1703 15063.1088 och då fungerar WMP ytan problem. Men när Windows uppdaterat sig till 1803 17134.81 då fungerar WMP inte. Märkligt att de lägger ner sina egna program men det är ju inte det första programmet de lägger ner så det blir väl till att hitta en ny musikspelare som jag gillar.
 13. CGD

  Skadad Windows Media Player

  Ja det är ju MP 12 jag letar efter. Hanseg din länk är ju lite fel. Den leder till MP för Windows 10 32 bitar. Men när jag laddar ber den så är det bara MP 11 och den går inte att använda eftersom jag måste ha MP 12. yvkmug dit förslag får jag inte heller att fungera. Jag har en svensk Windows 10 så jag går till Datorinställningar - Appar. Men där tar det stopp jag ser inget som kan motsvara Manage Optional Features. Det närmaste är Appar och funktioner och där finns MP12 inte med utan endast ett tillägg som jag installerat. Så frågan kvarstår hur ska jag få tag i Media Player 12 för Windows 10 64 bit?
 14. CGD

  Skadad Windows Media Player

  Kan jag ladda hem Windows Media Player 12 någonstans. Jag har Windows 10 64 bit och nu så har WMP blivit skadad så när jag ska spela musik kommer det upp en ruta som frågar om jag vill installera WMP från Microsofts webbplats. Svarar jag ja kommer jag hit, https://support.microsoft.com/sv-se/help/18612/windows-media-player Men sedan då??
 15. Tyvärr, har fått upp det några gånger nu. Brukar vara lite besvärligt att stänga ner.