CGD

Medlem
 • Innehållsantal

  1 869
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  12

2 följare

Om CGD

 • Rank

 • Födelsedag 1953-06-25

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Mölndal

Senaste besökare till profilen

17 206 profilvisningar
 1. Tack för det. De andra, tidigare antivirusprogram, jag haft har ej hakat upp sig på dessa filer.
 2. När jag kör mitt nya Antivirusprogram, Bitdefender Free, så stannar det och begär lösenord för den här filen, C:\Program Files (x86)\Samsung\Samsung Magician\Rapid\Rapid.dll. Det kommer fler filer senare. Jag undrar bara, är det så att programmakare lägger lösenord på vissa filer? Men om det är lösenord hur kommer då program åt filen?
 3. Jag köpte mig en fläkt häromdagen men när jag tittar i användarhäftet så står det att man ej ska ha uppladdningsbara batterier i fjärrkontrollen. Finns det verkligen något verkligt bakom detta? Och på vilka fler sätt skulle uppladdningsbara batterier kunna vara olämpliga/farliga att använda?
 4. CGD

  USB 3 vs Mus

  Min lösning var visst inte så bra. När jag flyttade musmottagaren till datorns baksida så fungerade det problemfritt även när jag kopplade in en lös USB 3 hårddisk på ett uttag på datorns framsida. Men nu upptäcker jag att när jag startar någon av de USB 3 hårddiskar som sitter mer permanent (mina backupdiskar) kopplade till uttag på datorns baksida så börjar musen fungera dålig. Men vad är det som gör att det blir så här. Jag har haft trådlös mus (Microsoft) länge utan problem och jag har haft den här nya musen ett bra tag ( flera månader) och har inget direkt minne av det har varit kompatibilitetsproblem tidigare. Den mus jag har nu är en billigare Plexgearmus. Min tyidigare mus var en Microsoft Wireless InelliMouse Eplorer 2.0. Den musen hade en bra form som passade min hand bra och jag har försökt hitta en likadan och mest lik var den Plexgear som jag har nu även om den inte är lika bra. Så en lösning på mitt problem eller ett bra förslag på ny mus hade varit bra.
 5. Tack för förslaget Bo. Jag känner väl till LibreOffice och har själv rekommenderat det till många men nu var jag ju intresserad utav Windows Pro och senaste Office.
 6. CGD

  USB 3 vs Mus

  Det här löste jag genom att flytta mus mottagaren till USB uttag på datorns baksida. Lösningen funderar men jag tycker den är sämre eftersom jag använder musen till min bärbara dator också och då måste jag ju dra fram datorn. Men fortfarande kvarstår ju problemet, varför furnerar det inte med mus mottagaren i de främre uttagen?
 7. Hur är det egentligen. Kan skolpersonal köpa Windows 10 Pro och Office till rabatterade priser och då menar jag den riktiga Office som installeras på datorn?
 8. CGD

  USB 3 vs Mus

  Jag har fått ett nytt konstigt problem. Om jag sätter i något USB minne eller USB hårddisk i datorns USB uttag så slutar musen att fungera som den ska. Min nya trådlösa mus kopplas till datorn i USB 2 uttaget. På vilket sätt kan de här två hänga ihop? Och hur löser jag det hela?
 9. CGD

  Templett

  Finns det något program som heter Templett? Jag tänker mer på template - mall.
 10. Tack Britt.!! Det där var ju inte helt dumt och man kan ju skriva lite vad man vill. Excel kan verkligen mycket mer än vad man tror och vad man kan hitta.
 11. Det har gått lite tid men jag tar upp detta igen. Jag tror ni missförstår mig lite. Det är inte hur själva talet ska skrivas som jag försöker ändra. Eftersom det är pengar jag låter Excel räkna kan jag under Valuta då välja att Excel ska lägga till Kr i alla valda celler. Så om jag skriver 100 så lägger Excel till Kr. Vad jag undrar över är om jag kan få Excel att lägga till Kronor istället för bara Kr. Jag har själv letat och tror inte just detta är möjligt utan jag är hänvisad till de förvalda formaten.
 12. Jag kan ju formatera rutor så att om jag skriver 100 så lägger Excel till Kr eller något annat som jag valt. Det här ställer jag ju in under Formatera celler - Valuta - Symbol.Finns det något sätt att lägga till egna valbara symboler som exempelvis Kronor. Eller vad man nu vill välja.
 13. Jag undrar om det går att få till två spalter i en textruta. Om det går hur ska jag göra?
 14. CGD

  Google kontot

  Jag har fått problem med Google kontot på datorn. Varje gång jag startar datorn har det börjat kräva inloggning och sedan kan det komma några krav till. Dessutom har jag märkt att min kalender inte fungerar och jag använder Keep vilket inte heller fungerar. Så vad har hänt och hur kan jag få ordning på det?