CGD

Medlem
 • Innehållsantal

  1 889
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  13

Om CGD

 • Rank

 • Födelsedag 1953-06-25

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Mölndal

Senaste besökare till profilen

17 455 profilvisningar
 1. Ja det ser ju rätt ut och du har väl fått med att inget skrivs i rutan innan något skrivs i rutan man ska kopiera. Jag gör en budgetsummering och passar då på att göra den för flera år framåt. Alla vet väl att om man markerar alla flikar så kopieras det man skriver, och på rätt sätt, i alla flikar. Och yvkmug, du ska ha tack för att du intresserade dig och hjälpte till.
 2. Du har nog missförstått det hela. Värdena ska per automatik flytta sig från en cell i ett blad till en cell i ett annat blad. Så när jag skriver in eller Excel räknar ut ett värde i blad 2020 så ska det värde som cellen får automatiskt och samtidigt skrivas in i blad 2021. Sedan ska det så fortsätta med blad 2022, 2023 osv. Jag har redan byggt upp sidor med formler som efter hand som jag skriver in värden får andra värden uträknade för mig. Så om jag ändrar på värden i någon cell i blad 2020 så kommer ju värden som ska flyttas till blad 2021 också att ändras. Men med ditt förslag så ändras i
 3. Jag har två blad 2020 och 2021. Jag behöver flytta två olika typer av värden från 2020 till 2021. I en cell har jag ett vanligt tal, säg 15000 vilket jag vill flytta från en cell i blad 2020 till en cell i blad 2021. I en cell har jag en formel =OM(BB30<>"";BB30-BA30;"") men det är bara det värde som cellen får som jag vill flytta från blad 2020 till 2021. Inte formeln. Som ni ser vill jag att cellen värdet ska hamna i är tom så länge inget värde finns i cellen som ska kopieras. Jag har letat på nätet men hittar inte så det blir rätt. Har någon ett svar?
 4. Tack alla för hjälp och förslag. Jag läste allt men till slut tog jag och installerade om från grunden. Det gick fort fungerade bra och jag installerade med lokalt konto. Samma som jag har på min andra dator. Det gick utmärkt att använda mig av samma lösenord men jag har lagt in PIN kod på min större dator men det gick inte att ha samma PIN kod. Var inte det lite märkligt?
 5. Bluff. Tydligen har det kommit in något som inte borde kommit in i datorn. Se om jag kan hitta vad det är.
 6. Jag har ett par gånger fått upp den här bilden på skärmen. Datorn har inte blivit blockerad på något sätt och jag har kört Bitdefender och Malwarebytes, båda i gratisvarianten, utan att något hittats. Ska inte Windows Defender bli inaktiverad när jag installerade Bitdefender?
 7. Usch då. Ganska gammalt. Nej det är AHCI aktiverat, det var väl lite äldre redan när det här kortet kom. Men varför startordningen i BIOS som ju egentligen UEFI ändras tycker jag är konstigt. Jag ska prova föreslaget med program till chipset. Jag redan prövat att skifta kablar. eftersom jag har två optiska enheter så byte jag bara i ena änden men felet består.
 8. Ja just det men var står det vilka chipset moderkortet har? Något annat jag lagt märke till nu när DVD spelaren går ibland och inte ibland är att startordningen i BIOS ändrar sig. Jag har min Blu-Ray spelare först och en SSD som nummer två alla andra är inaktiverade. Men ibland när jag öppnar BIOS så är allt ändrat. Är inte det lite konstigt?
 9. Vet någon var jag kan hitta MediaCreationTool20H1. Jag behöver installera om min bärbara dator. MediaCreationTool20H2 hittar jag men vet inte om det fungerar på datorn. Vet i och för sig inte om den klarar MediaCreationTool20H1 heller men tänkte det var lite säkrare med den tidigare varianten. Men det finns kanske enklare sätt. Det var ett bra tag sedan jag använde den datorn så jag kommer inte ihåg lösenordet. Jag tror det är ett lokalt konto och jag kommer inte ihåg om jag ens skrev några saker för att kunna återställa lösenordet.
 10. Jag kan inte hitta några nyare Chipset. Jag har ett Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK moderkort och har installerat de senaste chipset drivrutinerna som finns på deras sida. Men hur tar jag reda på vilket chipset datorn verkligen har.
 11. Jag hade problemet redan i version före. Jag har flera olika kalendrar som visar olik saker men nu har nästan alla fått ett hänglås på sig och själva kalendern visar ju inget av de saker jag skrivit in i den. Några har ett överkryssat öga och trycker jag på dem så kommer informationen fram Men hur gör jag med de som har ett hänglås.
 12. Jag har inte gjort något, ingenting. Men när jag startade datorn i morse så var DVD spelaren där. Det gick att ta fram släden, lägga i en skiva men det gick inte att spela den. Enheten inte tillgänglig. och slutligen så var den helt borta igen. Nu går det inte att öppna släden och få tillbaka skivan. Får väl använda mig av ett gem.
 13. Jag använder ju inte mina spelare så ofta nu för tiden, Spotify har kommit emellan, men det var nog första gången efter jag uppdaterat datorn till Windows 2004 som jag använde spelaren och det blev då stopp. Men jag har ju fullständiga backups av hela systemet som ligger ensamt på en SSD så det är ju hela denna disk jag har backup på. Så då borde ju felet vara borta när jag lägger in en backup av System 1909. Men även om Spelaren dyker upp i BIOS och under "Den här datorn" så dör den ju så fort jag försöker använda den. Men eftersom den faktiskt går ett tag så kan ju inte spelaren vara sönder.
 14. Jag har en Optiaric DVD och en Asus Blu Ray. Efter senaste Windowsuppdateringen har Optiaric börjat krångla, men på ett konstigt sätt. Efter Windowsuppdateringen spelade jag en vanlig CD utan problem men när jag bytte skiva så dog Optiaric så fort jag stängde luckan. Den försvann både från "Den här datorn" och från BIOS eller möjligen UEFI. Men jag har kopior av hela systemet. Windows och alla program. Så därför körde jag in en äldre variant av systemet. Och mycket riktigt så fanns nu Optiaric med både i BIOS och under "Den här datorn" Men det gick bra att få ut släden, men så fort släden gått
 15. Jag har Word 2003. Om jag har två liknande texter i två Wordfiler och undrar om de finns ett sätt att jämföra dessa och få skillnaderna markerade. Jag hittade hur man ska göra.