CGD

Medlem
 • Innehållsantal

  1 787
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  9

2 följare

Om CGD

 • Rank

 • Födelsedag 1953-06-25

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Mölndal

Senaste besökare till profilen

16 654 profilvisningar
 1. Jag har som sagt en Xperia XA2. Den har ju en USB-C kontakt men kabeln som kommer med ser ju bara ut att vara en USB 2 typ. Kontaktens insida är svart och inte blå. Så med vilken fart kan en Xperia XA2 ladda ner, som i mitt fall musik. Vidare så skriver Sony i handboken hur viktigt det är att använda just den kabeln som kommer vid laddning men för mig är den en aningen kort. Så vilka problem kan jag få om jag köper en längre kabel?
 2. CGD

  Urklippshanteraren

  Tack. Illa att jag inte såg det själv. Tog nog för givet att datorn skulle uppdatera sig själv. Men nu gjorde jag en sökning och fick därmed version 1809 och då fungerar urklipphanteraren så som beskrivs. Sedan kan man ju undra varför datorn inte uppdaterade sig själv.
 3. Okej Cecilia jag kör på det så får jag se om det händer något..
 4. Jag fick ett märkligt mejl på en adress som jag sällan använder. Så här står det; We're processing your purchase. Receipt #F6854525570 for your order was submitted on Mar 15, 2019 -Thanks (We verwerken uw aankoop. Ontvangstbewijs # F6854525570 voor uw bestelling is verzonden op 13 maart 2019-Bedankt) Med mejlet kommer det en Pdf fil; This email confirms your subscription purchase: Subscription : All Access Pass App : Magic Piano by Smule Content Provider : Smule Date of Purchase : 15 March 2019 Duration Price : 1 Yea Payment Method : $50.48 : iTunes & App Store Your subscription will renew at $50.48 unless you cancel by 16 March 2019 If you didn't make this subscription purchase or if you believe an unauthorized person is attempting to access your account, click here to cancel your subscription. Sincerely, Apple Stores For answers to frequently asked questions, visit Apple Support. Jag har inte beställt något och vet inte ens vad det här är och hur ska de kunna få sina 50 dollar?
 5. CGD

  Urklippshanteraren

  Vad jag kan se så ska jag välja Inställningar - System - Urklipp och där ska jag aktivera Urklippshistorik. Men det finns ju inte! Under system har jag inte Urklipp. Jag har Windows 10 Hemma Version 1803 OS-version 17134.648
 6. CGD

  Urklippshanteraren

  På den här sidan (https://pctidningen.se/datorutrustning/operativsystem/windows-10/windows-urklippshanterare-far-efterlangtad-uppdatering) läser jag att Urklippshanteraren har blivit förbättrad men jag kan då inte få det att fungera. Fliken som visa finns inte i min dator. Så varför inte?
 7. I datorn har jag en Intel i7 4790K. När jag öppnar en speciell sida på nätet så tar den mellan 60 och 75% av processor kraften. Så här brukar det ju inte vara så jag undrar om det går att se vad det är som tar all kraft?
 8. Jag undrar om det går att se när ett speciellt bokmärke är tillagt. Dag och tid.
 9. Ja, vi hade ju lite bråttom för Windows talade ju hela tiden om vad som var fel. Lägst ner till höger kom det ju varje gång upp en felrapport som vi bara stängde ner. Men när vi faktisk läste vad det stod tala de ju Windows om vad som var fel. Tyvärr talade Windows inte om varför det blev fel. Men eftersom allt fungerade tidigare så misstänker jag att det kan vara någon uppdatering som Microsoft skickar på en som ställt till med något. Men när det står att man ska lägga till en App ska jag då leta upp Word.exe filen. Dottern använder inga Appar utan Office 2007 som är ett program. Jag är också inne på att göre en ominstallation utav Windows. Jag har gjort så med den något äldre Acer Aspire V3-772 som jag har och då laddade jag ner ett helt färskt Windows 10 och installerade från ett USB minne och det gick ju helt utmärkt. Samtidigt blev jag ju av med all extra som Acer skickar med. Så det borde väl gå med den nyare Acer Aspire V3-331också.
 10. Tack för hjälp Cecilia. Det var ju mappen Mina Dokument som hon försökte spara till. Men varför stoppas filerna plötsligt. De har ju inte gjort det tidigare. Och i den bärbara jag har så stoppas inte filerna, så något måste ju hänt. Nu tog vi bort Reglerad Mappåtkomst så nu fungerar allt. Men hur viktig är egentligen den här funktionen? Microsoft skriver ju Appar. Likställer de då appar med program?
 11. Det är Windows Defender som stoppar. Reglerad mappåtkomst. Vad kan jag hitta och ändra det?
 12. Jag vet inte ännu. Datorn har inte kommit hit ännu. Om jag inte får igång den tror du att det blir några problem med att installera om datorn med en helt nerladdad version av Windows 10? Jag har ju sett att det finns ett diagnostik verktyg i Office så det kan det ska jag börja med. Men om jag kör en Windowsinstallation kommer det då inte upp ett reparationsval någonstans där. Men hur gör jag då? Är det bara till att starta datorn och sedan starta Windows installationen?
 13. Min dotter vill ha min hjälp med sin dator men jag vet inte heller vad som är fel och jag har dessutom inte datorn här. En Acer Aspire V3-331 med 4 GB RAM och 126 GB SSD. Felet började förra veckan med att hon inte kunde spara Word dokument. Office 2007. Excel gick däremot att spara. SSD:en hade runt 50 GB kvar. Hur det gick till vet jag inte men plötsligt så gick det att spara Word igen. Men nu återkom hon med att det inte går att spara Word dokument och inte heller WordPad. Hon behöver nu datorn för något slutprov på sin utbildning så det vore ju bra om jag med er hjälp kunde få det till att fungera. Så har ni några idéer vad som kan vara fel? Kan det vara Windows fel? Datorn har ju Windows 10 så måste jag kunna hämta hem MediaCreationTool1809 och göra en nyinstallation? Kommer det att fungera?
 14. CGD

  Thunderbird 60.6.0

  Vad vinner jag på att byta från 32 till 64 bitar version?
 15. Har idag Office 2010 så jag tänkte att byta till 2019. Men jag har fått för mig att man tidigare kunde köpa Office för tre hemma datorer men det är inget alternativ jag ser idag. Har någon annan sett något och är det egentligen någon ide att byta?