gsb

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  1 478
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  37

Om gsb

 • Rank

 • Födelsedag 1958-07-19

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Sthlm

Senaste besökare till profilen

13 604 profilvisningar
 1. Visst finns det en knapp! Du tar fram den genom att fälla ner den lilla pilen till höger och klicka på E-mail så visas den.
 2. Levande måltavla, Bond-film från 1985. Christopher Walken spelade skurken Max Zorin.
 3. gsb

  Klocka från AliExpress?

  Det är bara att inse: allt som levereras från land utanför EU bdrabbas till 99% säkerhet av tull och moms + avgift! Man kan ha tur om något slipper mellan, men det är nog ytterst sällsynt!
 4. gsb

  Ikonen för internet

  Prova detta Start/Inställningar/Anpassning/Aktivitetsfältet. Där scrollar du ner och klickar på "Aktivera och inaktivera systemikoner". Kontrollera så att Nätverk är På
 5. Använd "Skärmklippsverktyget" och spara som .png eller .jpg
 6. Själv har jag kört Insider/Fast ring i produktion (skarpt på arbetet) ända sedan början och inte haft några egentliga problem. Det var nån gång när nästa bygge inte ville rulla på men det är också allt. Nu har jag (på jobbet) backat till 1809 iom datorbyte och för att slippa krångel med interna system så skippar jag att hoppa på Insider på den. Däremot kör jag vidare med Insider/18898 hemma på två datorer och är nöjd med det. Allt fungerar.
 7. Vad innebär detta? "återställning av datorn till standardinställningar"? Det tyder på att du varit och pillat på några inställningar?
 8. Har aldrig använt vare sig CCleaner eller Storage Sense. Förstår inte vitsen faktiskt.
 9. Ja, så där ser det ut för mig. Har två separata FF öppna med sex resp två flikar.
 10. För mig installerades den utan problem på två datorer.
 11. Exakt min åsikt. Och att framöver noggrant fundera över vilka länkar man ska klicka på.
 12. gsb

  Brandvarnare

  https://www.brandskyddsforeningen.se/sakra-hemmet/brandvarnare/ Att den "stör" bredbandsuttaget eller tvärtom håller jag för osannolikt.
 13. Jag skulle gå in under Inställningar/Programvaruuppdatering och stänga av "Hämta automatiskt" (Samsung S7 dock)
 14. Nja, OneDrive är Microsofts svar på Dropbox, Google Drive, iCloud och andra molnlagringar. Filer som sparas i den mappen på din dator (du måste aktivt välja att spara där) synkroniseras upp till MS molnlagrings-servrar. För att kunna lagra filer där måste du ha ett Microsoft-konto. När väl detta är på plats kan du också nå dina filer från en webb-sida eller annan dator där du loggar in i OneDrive med samma MS-konto. Det innebär att om din dator går önder så har du ändå kvar dina filer du lagrat där.
 15. Reglerad mappåtkomt, sicket s-t! Har du inte lösenord på din inloggning? Räcker inte det?