gsb

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  1 489
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  40

Om gsb

 • Rank

 • Födelsedag 1958-07-19

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Sthlm

Senaste besökare till profilen

13 688 profilvisningar
 1. Bra där Britt! Du är bättre på att förklara än vad jag är!
 2. Problemet med dessa kontakt-mail är ju att det genereras på en webb-sida hos lev och ditt mail-konto är inte inblandat i sändandet. Hur man ska få till att en kopia/ett kvitto sparas där är nog en omöjlighet.
 3. https://www.ndc.co.uk/dell-parts-1/by-type/dell-keyboards/nordic/dell-inspiron-15-3000-3573-3576-nordic-keyboard-0vhh8x.html
 4. De ligger i .ost-filen som ligger i c:\användare\%namn%\appdata\local\microsoft\outlook, I den filen ligger även alla mail.
 5. Varje drivrutin innehåller en sk inf-fil där det står vilka enheter som den är avsedd för. Står inte 520 med där så kommer det inte att gå. Och datorn känner definitivt vilken skrivare som ansluts.
 6. Samttidigt så står (i den listan) det att 520 inte stöds. Det kan vara därför som Win10 inte kan installera 500-drivaren, den står inte med i listan som den drivaren passar för. Kan vara dags att köpa ny skrivare, 520:n finns ju med på museie-listan: http://www.hpmuseum.net/display_item.php?hw=312
 7. gsb

  Loggbok???

  Loggboken har funnits länge och dök nog upp i Windows NT första gången, typ 1993. På engelska heter den "Event Viewer". Den visar händelser på datorn, dels systemhändelser, dels applikationsrelaterade. Användningsområdet är normalt väldigt begränsat i dagligt användande, men vid felsökning kan man ibland hitta ledtrådar om vad som gått fel och varför.
 8. Du får välja "Custom" och skapa ditt eget format. Tex 0,0" kr"
 9. Hur ser det ut om du öppnar en script-tung webbsida, tex Aftonbladet eller Expressen?
 10. Det är för att du kan inte flytta uppåt, bara neråt. Det har inget med prioritet att göra. Det finns inget i BIOS om "WLAN switching"? (I Windows 10 behöver du inte tänka på det prioritet, där är det automatiskt).
 11. Hur vet du att datorn använder trådslöst? Ikonen nere i SysTray kan du inte lita på. Där visas alltid trådöst om du är ansluten. Kolla i Task Manager, fliken Networking. Där ser du vilken väg trafiken tar. Prova genom att surfa till valfri sida (eller kopiera fil till nätverksdisk).
 12. Visst finns det en knapp! Du tar fram den genom att fälla ner den lilla pilen till höger och klicka på E-mail så visas den.
 13. Levande måltavla, Bond-film från 1985. Christopher Walken spelade skurken Max Zorin.
 14. gsb

  Klocka från AliExpress?

  Det är bara att inse: allt som levereras från land utanför EU bdrabbas till 99% säkerhet av tull och moms + avgift! Man kan ha tur om något slipper mellan, men det är nog ytterst sällsynt!
 15. gsb

  Ikonen för internet

  Prova detta Start/Inställningar/Anpassning/Aktivitetsfältet. Där scrollar du ner och klickar på "Aktivera och inaktivera systemikoner". Kontrollera så att Nätverk är På