Lasse B

Medlem
 • Innehållsantal

  2 330
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  18

5 följare

Om Lasse B

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Stockholm Kista

Senaste besökare till profilen

20 678 profilvisningar
 1. Finns det på Svenska ??
 2. Med vilket program kan man kolla temperaturen ?? Ett som funkar bra, och på svenska. Tacksam för tips.
 3. Lasse B

  Helghälsningar

  Trevlig Helg!
 4. Testa med, anpassa, färger, sätt Genomskinslighetseffekter på av, är den på av, sätt på stäng av igen. Starta om datorn.
 5. Lasse B

  Helghälsningar

  Trevlig Helg!
 6. Lasse B

  Helghälsningar

  Trevlig Helg!
 7. Löste sig med lite knep och knåp. Anpassa / Färger / Genomskinlighetseffekter skall vara på av. Då funkar det. Ha en bra kväll alla.
 8. Fråga. Jag har som bakgrund Windows Spotligth. När jag startar datorn, så är det bara en stor suddig bild som kommer fram ?? Någon med samma problem ?? vad kan det bero på ?? Har senaste W10. På anpassa står det bla, Visa låsskärmens bakgrundsbild på inloggningsskärmen. Satt den på av, då kommer ingen bakgrundsbild i alla fall. Då blir sidan enfärgad bara.
 9. Bra, det är precis jag gör en tid tillbaka, ville bara kolla runt lite, hur man uppfattar Storage Sense, alt CCleaner.
 10. Undran. Vad anser ni om det programmet som finns i datorn, Storage Sense, som man rensar datorn med bla, är det bra eller dåligt, kan det tom ersätta CCleaner. Är det någon som skippat CCleaner och bara använder Storage Sense ?? En liten undran bara. Hoppas på många bra svar. Lasse B
 11. Ha,Ha, Jag ladda ner den innan jag fick ditt meddelande. Det verkar fungera bra. Tackar för infon. Ha en bra dag och helg.
 12. Fråga, osäker på detta. Drivrutiner från Intel, till grafik med mera, kommer inte det via windows update, eller skall man gå in på Intels hemsida ?? Vilket är bäst, rekommenderas ?? Mvh Lasse