Andreas Stenhall

Sajtägare
 • Posts

  7,135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

6 Followers

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.alltomwindows.se

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Stockholm

Recent Profile Visitors

56,749 profile views

Andreas Stenhall's Achievements

(8/8)

 1. Hej.

  Jag har problem att  posta inlägg och förhandstitta på dom innan postning. Vet inte om det är fler som sagt samma. Jag använder webbläsaren edge och ublock origin och det verkar inte ha någon betydelse om jag stänger av sistnämnda.

  Det är irriterande om man suttit och skrivit ett inlägg och sedan kan man inte posta det.

  1. Turbopump

   Turbopump

   Testade just ett inlägg och bara därför att....så gick det utan problem. Men så är det inte varje gång. Har lite kontakt med en annan som brukar skriva och han upplever samma sak.

 2. Microsoft har för stunden (slutet av juni 2021) dragit tillbaka det officiella kontrollverktyget. Vill du ändå kolla på detaljnivå om din dator klarar av Windows 11 så är WhyNotWin11 ett bra verktyg! OBS! Detta baseras på nu kända krav som Microsoft mycket väl kan komma att ändra. GitHub - rcmaehl/WhyNotWin11: Detection Script to help identify why your PC isn't Windows 11 Release Ready
 3. Har kört Windows 11 några dagar nu och det känns som ett rejält lyft - gränssnittet har inte fått så här mycket kärlek på ett decennium! Det känns fräscht och genomtänkt. Har inte börjat luska så mycket under ytan ännu men helt klart mycket lovande!
 4. 24 juni annonserade Microsoft att man kommer att släppa Windows 11 som på sikt ersätter Windows 10. Med tanke på framför allt högre hårdvarukrav kommer det vara en hel del frågor kring just vilka datorer som kommer kunna köra Windows 11. Datorer som inte möter hårdvarukraven kommer att kunna fortsätta köra Windows 10 flera år framåt. En bra början vad Windows 11 innebär finns på: Introducing Windows 11 | Windows Experience Blog
 5. Trevlig helg och Glad påsk!
 6. Snyggt med nya ikoner, det var på tiden! Har dock precis växlat från Developer channel på min primära burk så får ge mig till tåls.
 7. Hej Lasse! Mycket märkligt! Är det ett inlägg det gäller eller flera? Testa gärna att skapa ett nytt inlägg och se om det inträffar igen!
 8. Hej Andreas, har du sett det jag skrivit, vet ej vad jag gjorde.

  Kan ej titta på det inlägg jag själv skrev ??

  Kan du återställa så att det blir rätt.

  Ber om ursäkt om jag gjort något konstigt.

 9. Gott Nytt År och en god fortsättning till er alla!
 10. Jag har de senaste månaderna kommit fram till en idé om att kombinera mitt arbete med ett flygintresse och till det miljötänk. Spännande kombination!? Det har i alla fall resulterat i Klimatsmart IT på https://climatesmartit.com där fokus ligger mycket inom IT-arbetsplatsen eller hur man på IT-avdelningen på företaget kan bidra till att möta hållabarhetsmål och minska miljöpåverkan. IT-avdelningen kan göra mer för miljön än att erbjuda dubbelsidiga utskrifter Kommer ni på fler saker man skulle kunna göra? Jag har gärna en dialog kring mer saker att göra och tänka på!
 11. Nu är det lite ljusare där uppe :)
 12. Hej! Ja det var på tiden och det känns som ett lyft med uppdateringen! Jag ska undersöka mörkt tema!
 13. Jag kan inte skryta med att vara särskilt aktiv här längre och jag upptäckte nyligen att den gamla systersajten till alltomwindows.se fortfarande lever; tipsomvista.se :) http://www.tipsomvista.se/ Det kommer dock inte bli långvarigt då jag tänker stänga av den tjänsten (som sedan några år ligger i Azure och kör mot ClearDB). Jag upptäckte detta när jag skulle göra lite prestandaförbättringar för https://www.theexperienceblog.com som också ligger i Azure och kör ClearDB. Nu är den databasen iaf migrerad till Azure och prestanda har blivit mycket bättre!
 14. Hej!

  Jag har sedan många år varit registrerad med användarnamnet -64. Jag har hittills använt Webbmail eftersom jag bor på två adresser. Den ena är folkbokföringsadressen och den andra är fritidshuset. Abonnemanget står på folkbokföringsadressen. Nu (för någon månad sedan) hade Bredbandsbolaget råkat ut för något haveri med webbmailfunktionen. Vi, flera är drabbade enligt Bredbandsbolaget, kan inte använda webbmailet. Jag har ring supporten flera gånger men hela tiden fått svar att "Vi jobbar på det!". Jag har på Bredbandsbolagets anvisningar tvingats öppna en annan e-postadress i G-mail. (Det sämsta e-postprogrammet jag har upplevt!). Men det hjälper inte för att starta om Bredbandsadressen.

  Det är fler funktioner som har blivit drabbade för mig. Norton fungerar inte då e-postadressen är mitt användarnamn och faktureringsnamn. Samma med Microsoft. Jag har t.ex Office. Det fungerar inte heller fullt ut utan rätt e-postadress. Jag får meddelanden vare dag från dessa att mina inställningar och uppgifter har ändrats "Kontakta oss". Men utan rätt e-postadress fungerar det inte att kontakta och få hjälp.

  Jag har skrivit ett klagobrev (på papper) till Telenor om min situation, men dom har inte behagat svara ännu.

  Det var egentligen inte detta klagomålet jag skriver om nu, utan min undring gäller mitt gamla användarnamn och lösenord på forumet, alltså -64. Kommer jag att "få tillbaka" den funktionen om Bredbandsbolaget lyckas laga felet (någon gång)?

  Orsaken till att jag beskriver krånglet är bara som en förklaring till varför jag vill veta om mitt användarnamn på detta forumet.

  Hälsningar Anders Koch

 15. Tätare releaser nu, och bara ett mindre antal buggfixar. Märks att det börjar närma sig release, och man lär vilja se till att allt är stabilt och buggfritt den här gången :)