Andreas Stenhall

Sajtägare
 • Innehållsantal

  7 132
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  25

6 följare

Om Andreas Stenhall

 • Rank

Kontaktmetoder

 • MSN
  stenis@home.se
 • Hemsida
  http://www.alltomwindows.se

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

56 299 profilvisningar
 1. Trevlig helg och Glad påsk!
 2. Snyggt med nya ikoner, det var på tiden! Har dock precis växlat från Developer channel på min primära burk så får ge mig till tåls.
 3. Hej Lasse! Mycket märkligt! Är det ett inlägg det gäller eller flera? Testa gärna att skapa ett nytt inlägg och se om det inträffar igen!
 4. Hej Andreas, har du sett det jag skrivit, vet ej vad jag gjorde.

  Kan ej titta på det inlägg jag själv skrev ??

  Kan du återställa så att det blir rätt.

  Ber om ursäkt om jag gjort något konstigt.

 5. Gott Nytt År och en god fortsättning till er alla!
 6. Jag har de senaste månaderna kommit fram till en idé om att kombinera mitt arbete med ett flygintresse och till det miljötänk. Spännande kombination!? Det har i alla fall resulterat i Klimatsmart IT på https://climatesmartit.com där fokus ligger mycket inom IT-arbetsplatsen eller hur man på IT-avdelningen på företaget kan bidra till att möta hållabarhetsmål och minska miljöpåverkan. IT-avdelningen kan göra mer för miljön än att erbjuda dubbelsidiga utskrifter Kommer ni på fler saker man skulle kunna göra? Jag har gärna en dialog kring mer saker att göra och tänka på!
 7. Nu är det lite ljusare där uppe :)
 8. Hej! Ja det var på tiden och det känns som ett lyft med uppdateringen! Jag ska undersöka mörkt tema!
 9. Jag kan inte skryta med att vara särskilt aktiv här längre och jag upptäckte nyligen att den gamla systersajten till alltomwindows.se fortfarande lever; tipsomvista.se :) http://www.tipsomvista.se/ Det kommer dock inte bli långvarigt då jag tänker stänga av den tjänsten (som sedan några år ligger i Azure och kör mot ClearDB). Jag upptäckte detta när jag skulle göra lite prestandaförbättringar för https://www.theexperienceblog.com som också ligger i Azure och kör ClearDB. Nu är den databasen iaf migrerad till Azure och prestanda har blivit mycket bättre!
 10. Hej!

  Jag har sedan många år varit registrerad med användarnamnet -64. Jag har hittills använt Webbmail eftersom jag bor på två adresser. Den ena är folkbokföringsadressen och den andra är fritidshuset. Abonnemanget står på folkbokföringsadressen. Nu (för någon månad sedan) hade Bredbandsbolaget råkat ut för något haveri med webbmailfunktionen. Vi, flera är drabbade enligt Bredbandsbolaget, kan inte använda webbmailet. Jag har ring supporten flera gånger men hela tiden fått svar att "Vi jobbar på det!". Jag har på Bredbandsbolagets anvisningar tvingats öppna en annan e-postadress i G-mail. (Det sämsta e-postprogrammet jag har upplevt!). Men det hjälper inte för att starta om Bredbandsadressen.

  Det är fler funktioner som har blivit drabbade för mig. Norton fungerar inte då e-postadressen är mitt användarnamn och faktureringsnamn. Samma med Microsoft. Jag har t.ex Office. Det fungerar inte heller fullt ut utan rätt e-postadress. Jag får meddelanden vare dag från dessa att mina inställningar och uppgifter har ändrats "Kontakta oss". Men utan rätt e-postadress fungerar det inte att kontakta och få hjälp.

  Jag har skrivit ett klagobrev (på papper) till Telenor om min situation, men dom har inte behagat svara ännu.

  Det var egentligen inte detta klagomålet jag skriver om nu, utan min undring gäller mitt gamla användarnamn och lösenord på forumet, alltså -64. Kommer jag att "få tillbaka" den funktionen om Bredbandsbolaget lyckas laga felet (någon gång)?

  Orsaken till att jag beskriver krånglet är bara som en förklaring till varför jag vill veta om mitt användarnamn på detta forumet.

  Hälsningar Anders Koch

 11. Tätare releaser nu, och bara ett mindre antal buggfixar. Märks att det börjar närma sig release, och man lär vilja se till att allt är stabilt och buggfritt den här gången :)
 12. Jag vill ogärna lägga mig i men låt inte denna dialog spåra ur och sänkas till en nivå som inte är respektabel.
 13. Japp, den är klassad som "RTM" och redan ute som ISO och på Windows Update Gör en "check for updates"!
 14. RT @TimNilimaa: Microsoft is releasing a feature to ban passwords. While it is easy to get excited about this, remember the true goal - ban…

 15. RT @Dudders1: My overview on Blocking Legacy Clients with Azure AD Conditional Access https://t.co/lqI4Fuik3I #azuread #conditionalaccess