Venoms

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 441
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  67

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Venoms

 1. Venoms

  Helghälsningar

  Ha en fin helg alla!
 2. Ha en fin kväll alla och hoppas att rätt låt vinner.
 3. Venoms

  Snabbvisit :-D

  Hej. Godmorgon vänner. Det mesta är helt ok, lite mycket arbete men helgen kryper allt närmare så vi får väl se det som gummistövlar... toppen fast de sitter längst ner. I alla fall när det regnar. Ha en fin dag alla.
 4. Windows 7: https://www.youtube.com/watch?v=pk-E-QxWe38 Windows 10: https://www.youtube.com/watch?v=EHFbk_6ThAQ Lycka till..
 5. Jag såg fel.. den jag såg var inte HDMI utan till Samsung.. sorry. Men den på cdon funkar.. 299 fast då behöver du en hem i kabel också.
 6. Det finns adaptrar scart till HDMI för en dryg 200 på Elgiganten.
 7. Vilket modem/router har du och vilken datormodell är det?
 8. En hub är t.ex Windows Insider eller Xbox hub. Det vill säga en speciell grupp av användare som kan lämna feedback på produkten.
 9. https://www.google.se/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.wikihow.tech/Install-APK-Files-on-Android%3Famp%3D1&ved=2ahUKEwjovs_m2uLdAhVEiywKHYqlBLQQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw3JbpJQlH7ew3q6Qy_wwVDm&ampcf=1 Hur man installerar apk
 10. Det systemet är till för en anledning. Och om du har rättigheter till telefonen så kommer de att hjälpa dig utan problem.
 11. Jag antar att du är ute efter en FRP Bypass efter en återställning. Så det enda rådet jag kommer att ge dig är att du får googla, eller gå till din operatör etc. jag kan / kommer inte att hjälpa dig med detta. sorry.
 12. Man får lösenordet utbytt.. Om du byter lösenord på kontot borde väl du kunna öppna telefonen. Eftersom det antagligen är din telefon har du en säkerhetsadress på Google kontot. Använd den.
 13. Avmarkera den.. spara och starta om, prova
 14. Har du en Home eller Pro version av w10 Det är ju möjligt att de inte visar detta i home
 15. I den högra delen av de två.. inte menyn
 16. ... Ange hur strömbrytare ska fungera -> Klicka enligt bild 1 -> avmarkera enligt bild 2. Spara och starta om Prova.
 17. W10.. antar jag. Relaterade inställningar -> fler energiinställningar Där ändrar du hur strömbrytare ska fungera. Och datorinställningar för strömsparläge. Kolla igenom de olika alternativen.. Det ser nog lite annorlunda ut på en stationär dator... Jag ska kolla hur det ser ut där..
 18. Det är inte så att du lagt datorn i hibernation mode.. då stängs den inte av helt.
 19. Den blir säkert bra. Tänk på att när den är så stor och vikten ligger högt så kommer det att bli påfrestande för moderkortet i och med att den ligger horisontellt. Kolla också storleken, dvs total höjd så att du kan stänga lådan när du monterat den.
 20. Kolla vad moderkortet heter.. Nu, om jag förstod dig rätt så är det en stationär gammal dator och fästet till kylpaketet på cpu har gått sönder. Kolla efter LGA775 när du kollar netonnet eller komplett.se eller något annat ställe efter kylare Sen är det bara hur mycket pengar du vill spendera på kylen till en gammal dator. Det finns ju vattenkyl för en dryg 500 lapp annars ligger de från 200 och upp
 21. Jag råkade ut för intrång på mitt nätverk genom ett nätverkskort jag trodde var avstängt då datorn ej var igång. Det enda sättet att vara säker där va att dra ur nätverkskabeln.. surt. Någon tog sig in och raderade hela min musiksamlig och privata fotografier, filmer etc. som tur var hade jag kopior på det mesta, men inte allt. Min son tävlar i sin sport på väldigt hög nivå och därför hade jag massor av filmer som jag tagit under hans uppväxt och träning. Mycket av det försvann men som tur va inte allt. Var skeptisk mot allt som har ström när du förväntar dig att den ska vara avstängd.
 22. Om du besöker de aktuella webbsidorna igen så bör de komma tillbaka.. det kan dessvärre ta mer än ett besök innan de är tillbaka
 23. Det var roligt att det blev bra i slutänden. Ha en fin helg