Venoms

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 459
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  67

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Venoms

 1. Kolla i system.. Jag tittade i min w10.. Det blev fel där.. sorry. Men det är i alla fall där du markerar visa dolda filer etc. Lite längre ner i listan bara. Jag ska kolla på jobbet om det finns någon gammal w7 kvar som jag kan leta i.
 2. Förlåt för sent svar.. Gå till Kontrollpanelen -> Alternativ för utforskaren -> Visning -> markera"Visa alltid menyer". Klicka OK. Eventuellt får du starta om. Nu har du menyerna.. eller du ska ha dem efter detta. OBS. Du måste gå via kontrollpanelen för att få detta att fungera.. även om det finns andra vägar att gå.
 3. Här hittade jag det.. https://support.microsoft.com/sv-se/help/2526067
 4. Gå till dina nätverksanslutningar. Välj Avancerade inställningar. Markera Local Area Connections och klicka på den gröna pilen till höger för att ange prioritet. Klicka Ok. Det bör funka efter omstart.
 5. Börja med att installera chipset drivrutiner och sedan de andra moderkortsrutinerna från tillverkaren. Starta om.. sen bör det fungera igen.
 6. Venoms

  Helghälsningar

  Ha en fin helg alla.
 7. Håller med Cecilia helt och fullt. Men, vill du testa något som ser ut som Windows i stort fast det är en Linux kan du testa Zorin OS. Helt nytt av vad jag vet. Det finns en gratis version och en som de vill ha betalt för. Den som de tar betalt för innehåller allt som man vill slippa. Den har bara en hel massa förinstallerade program som du ändå inte vill ha och skulle du vilja ha dem så är det otroligt lätt att installera. Nu, i den versionen så har de en "store" likt den som finns i Windows 10 där man väljer det man vill ha och klickar på en knapp så installeras det på datorn. Lika lätt att avinstallera.. markera programmet och välj avinstallera.. klart. Om man inte vill installera på datorn, går det att testa först precis som i alla de andra olika distros av linux. I mitt tycke en nackdel är att de valt Firefox som standard webbläsare. För att återgå till din fråga.. Xtra PC låter nästan som Zorin OS när man kollar reklamen för den.. Betala inte för den.
 8. Microsoft har tagit bort stödet för VBscript från Internet Explorer 11 som standard. Har man de senaste uppdateringarna för Windows så har du med all sannolikhet drabbats av detta. Det är på webbsidan du besöker som de använder VBscript och de behöver skriva om koden för att det ska fungera. Man kan via gpedit få det att fungera igen.. men det är bättre att de får ändra koden istället för att användarna ska göra sina webbläsare mindre säkra. Det konstiga är att det nästan uteslutande är IE som har haft VBS som standard aktiverat. Ingen av de flesta vanligaste webbläsarna har det.
 9. Jag klipper in en skärmbild jag hittade på nätet.. Hoppas att det löser sig.
 10. Du kan lägga till flera konton enkelt. Vilken version av Outlook gäller det?
 11. Jag fick varor levererade med DHL. Det slutade med tull och moms.. för en sak jag köpt för $36 fick jag betala 180 skr i tull och moms innan de levererade något.
 12. Venoms

  Vem styr Facebook?

  Om du bara är på deras sida väldigt sällan så ska datorn säkert synka din profil med innehåll för att se till att det senaste visas. Plus naturligtvis att du synkas mot de relevanta annonser, reklam etc. Är det många som besöker sidan har du även alla deras sidor som ska synkas mot din sida. Det är surt, men det är så FB funkar.
 13. Vad händer om du sparar i .txt format till t.ex. anteckningar efter du skannat?
 14. Kvalitet på det du ska köpa kan jag omöjligt svara på. Men, är det samma klocka så kommer den från samma fabrik och bör hålla samma kvalitet.
 15. Det första jag kan se är att det är två olika säljare. Den ene har ett lite billigare pris och snabbare leverans. Däremot får du ingen rabatt när det kommer till antal såvida du inte handlar många. Den andre har ett lite högre pris och längre leveranstid (billigare frakt) men å andra sidan får du rabatt för ett betydligt lägre antal inköpta klockor. Vad du väljer är naturligtvis beroende på hur många klockor du tänkt beställa. Är det bara en.. ta den billigaste. Har du otur får du dessutom betala tull i Sverige som räknas på den totala summan.
 16. Hur får du dokumentet från början, får du det via mail eller sparar du från webbsida på nätet? Varför jag undrar är hur dokumentet har skapats innan du har det i handen. T.ex. om man öppnar en webbsida och sparar ner den som ett dokument så kan den vara formaterad i rutor och kolumner från början och i ett sådant fall är det bättre att se webbsidan på ett annat sätt genom webbläsaren före man hämtar hem den.
 17. Bara för att förtydliga lite. Menar du att textrutorna ska bli transparenta? Eller utan ram runt om?
 18. Venoms

  Helghälsningar

  Ha en fin helg alla!
 19. Ha en fin kväll alla och hoppas att rätt låt vinner.
 20. Venoms

  Snabbvisit :-D

  Hej. Godmorgon vänner. Det mesta är helt ok, lite mycket arbete men helgen kryper allt närmare så vi får väl se det som gummistövlar... toppen fast de sitter längst ner. I alla fall när det regnar. Ha en fin dag alla.
 21. Windows 7: https://www.youtube.com/watch?v=pk-E-QxWe38 Windows 10: https://www.youtube.com/watch?v=EHFbk_6ThAQ Lycka till..
 22. Jag såg fel.. den jag såg var inte HDMI utan till Samsung.. sorry. Men den på cdon funkar.. 299 fast då behöver du en hem i kabel också.
 23. Det finns adaptrar scart till HDMI för en dryg 200 på Elgiganten.
 24. Vilket modem/router har du och vilken datormodell är det?