Gå till innehåll

Torbjörn Aronsson

Medlem
  • Innehållsantal

    51
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Sverige
  • Intressen
    Foto, film och livet i sig.

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Torbjörn Aronsson's Achievements

(2/8)

  1. Nej jag dolde den så jag slipper se den. Det är Nedladdningsfel - 0x80070643
  2. Det gör jag inte på denna burken då den snart ska uppdateras till en snabbare processor m.m. Tack för svaret!
  3. Alltså jag vet inte ens vad den gör och ja den installeras ju inte. Visst kan jag starta en ny tråd men då ovanstående säger att jag måste installera om datorn så blir det nog inget sådant. Det är en gammal burk som ska uppdateras inom en snar framtid så det får nog vara. Tack för all hjälp!
  4. Hur skapar man en sådan? Om windows update förutsätter att man har en sådan så varför skapar inte windows en sådan vid installation?! Så jag kommer inte att få på KB5034441 fören jag har en sådan?
  5. eh ... återställningspartitionen ... vad är det? Jag trodde det var vad man hade ledigt på C där uppdateringen installeras...
  6. Tack Cecilia jag körde det där dölj visa programmet. Men det stör mig att en uppdatering inte har funkat. Men jag dolde den så länge.
  7. Ja jag tog bort den gamla HP skrivaren och startade om men det är samma fel ändå. Är det ett program att installera sista länken?
  8. När jag började med detta så hittade jag en gammal LaserJet HP 4L som skrotades för länge sedan. Tog bort den och startade om men får samma meddelande hela tiden ändå. Nu har jag ingen skrivare som inte är aktiv och används i listan. Så jag blir inte klok på vilken skrivare detta är som jag inte kan hitta.
  9. Hej Får nedladdningsfel på "Printer 6" men vet inte var den är så jag kan ta bort denna så jag slipper felet.
  10. Ok, jag hittade en sak igår som vi ska testa idag och det var i NASen.
  11. Detta felmeddelande fick min kompis från sitt ftp program på annan ort i Sverige.
  12. Hej Vi har pillat lite med ftp åtkomsten till min NAS idag men det tog stopp vid: Status: Ansluter till min.ip.adress.här.234:21... Status: Anslutningen etablerad, väntar på välkomstmeddelande... Status: Initierar TLS... Status: TLS-anslutning etablerad. Status: Inloggad Status: Hämtar kataloglistning... Status: Servern skickade ett passivt svar med en adress som inte är routningsbar. Använder serveradressen istället. Kommando: MLSD Fel: Dataanslutningen kunde inte etableras: ETIMEDOUT - Tidsgränsen för anslutningsförsöket överstegs. Var ska man felsöka här? Routern eller NAS-inställningarna. Vad är det den inte kan göra efter den har loggat in.
×
×
  • Skapa nytt...