Gå till innehåll

Rosin

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Rosin's Achievements

(1/8)

  1. Du är inte dum du...
  2. Har precis installerat Windows 7 efter att ha blåst burken helt. Ska nu installera alla programvaror jag hade till Vista och därtill det trådlösa tangentbord- & muspaketet Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000. Sätter i installationsskivan, kör installationen och söker efter Bluetoothenheter. Den hittar både tangentbord och mus och löser parningen felfritt. Något i stil med "Kommer nu att söka efter och installera drivrutiner. Kan dröja innan enheten fungerar." kommer upp på skärmen i vanlig ordning. Men problemet är att den genomskinliga ikonen i fönstret för bluetooth-enheter aldrig blir klar mer än för ett par sekunder, och varken mus eller tangentbord går att använda. Tänkte köra drivrutinerna manuellt, men får då svaret att de senaste drivrutinerna redan är installerade. Är det något med RC-versionen som gör att det inte är helt bakåtkompatibelt ännu? Är drivrutiner i sig känsligt när det gäller RC, eller finns det något jag kan göra? Microsoft support ger inga svar på frågor gällande Windows 7, förrän det släppts i fullversion, ens om jag ringer som återförsäljare som uppmanats att läsa på operativsystemet innan det släpps. Kan man inte tycka att åtminstone Microsofts egna produkter borde fungera från start?
  3. Det gör mig, som du förstår, ingenting. Problemet är ju löst! Tackar för hjälpen!
  4. Kan försäkra dig om att endast Windows 7 finns i den listan. Det var självklart där jag kollade först...
  5. Hm, möjligt...kollade bara snabbt och antog att det inte funkade när jag såg "Standard OS: Windows 7". Skulle jag köra "Reinstall Vista bootloader" menar du, eller vilken flik borde jag kollat under?
  6. Även i EasyBCD visades Windows 7 som enda valbart alternativ. Löste det i ubuntu via terminalen istället. (sudo gedit /boot/grub/menu.lst) och bytte bara ordning i vilken alternativen stod. Kunde också byta namn och antagligen även radera rader man inte vill ha.
  7. Tjena! Jag har ett problem som påminner lite om detta. Jag har Windows 7 och Ubuntu installerat. Hade W7 innan jag installerade Ubuntu vilket medför att Ubuntu står som standardoperativsystem vid boot. När jag försöker ändra detta i Windows så finns bara alternativet "Windows 7" och det är redan markerat. Finns det något sätt att ändra denna inställning i Ubuntu, eller kanske på något annat sätt?
×
×
  • Skapa nytt...