Gå till innehåll

Grisplytet

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Grisplytet

  1. ere någon som testat än ? jag använder knappt "metro" alls. hur verkar det vara, bara en massa till "metro" eller något nytt under ytan ? http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/download-preview
  2. verkar som du e ute efter tillförlitlighets-historik ? Åtgärdscenter/underhåll/tillförlitlighetshistorik
  3. En välkänd bugg i windows backup gör att alla utom amerikanskt språk kan råka ut för den. buggen gör att man inte kan komma åt windows backup över huvudtaget. detta löste mina problem iaf. otroligt nog har microsoft vetat om detta sedan vista o inte verkar lösning till detta komma till SP1 heller. SKÄMS! gå in i kontrollpanelen -> Klocka,språk, nationella inställningar -> nationella inställningar -> ytterligare inställningar (nytt fönster) -> Anpassa format : ändra decimaltecknet från , till . starta om datorn. hörru pyttemjuk ge mig office gratis som kompensation för de timmar jag lagt ner på o hitta detta.
  4. jag hade lagt till flera bibliotek, men tog bort dem och körde "återställ standard bibliotek" vilket inte löste problemet heller. jag använder acronis nu istället.
  5. när jag försöker säkerhetskopiera hävdar windows att bitlocker filer saknas eller är skadade och att dessa krävs för att skapa kopian. då ingen av diskarna är krypterade och säkerhetskopiering har fungerat tidigare fattar jag inte vad som hänt. jag använder en extern hd till kopian. - har kört startreparation 3ggr nu och det blir ingen skillnad. - får felmedelande 0x81000031 - har följt alla instruktioner på http://support.microsoft.com/kb/975692 men det fungerar inte. - har även testat att aktivera bitlocker på den externa hd:n, vilket inte löste problemet. någon som har nån lösning ?
  6. jupp, det löste sig me att ominstallera. misstaget verkar vara att installera över gamla home 4.8 (som jag gjorde) man blir tvungen o använda aswclear.exe som finns på deras hemsida för att få till det ordentligt.
  7. Någon annan som som använder avast5 och åtgärdscentret anser att det INTE finns något av-program installerat ? (win 7 x64 ultimate) programmet fungerar alldeles utmärkt dock, bara ett litet irritationsmoment...
  8. windows 7 ultimate 7:ans säkerhetskopiering envisas med att försöka kopiera 3 mappar som ligger på min netgear readyNAS. och därav får jag meddelande om att kopieringen misslyckas. i felmeddelandet står det ungefär att "säkerhetkopieringen misslyckades pga filerna är ej på lokal dator" dock så finns ju en massor av kopierad data, ska jag ignorera detta och anta att det går och återställa datorn trots felmeddelandet ? jag har tittat på inställningarna i programmet men kan inte direkt avgöra var och hur jag ska kunna få bort mapparna på ReadyNAS. (jag har då INTE valt att den ska kopiera nåt därifrån. om det ens går. ) några ideer nån ? Edit: den senaste kopieringen slutfördes. dock inte utan felmeddelandet. jag tolkar det som att det går att återställa datorn.
×
×
  • Skapa nytt...