joakim55

Medlem
 • Innehållsantal

  13
 • Gick med

 • Besökte senast

Om joakim55

 • Rank

 • Födelsedag 1989-05-11

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Hur avinstallerar jag sp1 när det inte är installerat och menar du att jag ska köra diskrensning och välja temp mappen då eller även windows logs filer. Jag tror jag kanske hittat vad felet är efter att ha läst igen CBS loggen mer noga än vad jag gjort innan. Det verkar som att sp1 installern inte kan avinstaller mitt svenska mui packet för att sedan kunna installera en mer uppdaterad version. Så tror ni det skulle hjälpa om jag avinstallerade mitt svenska mui? SP1 error.txt
 2. Ja KB976902 var bland mina installerade updateringar och ladda hem sp1 manuelt har jag redan testat som jag sa i mitt första inlägg.
 3. Jag gjorde steg för steg som du sa men det hjälpte inte. Det var en bra beskrivning i alla fall.
 4. Nä det har jag inte testat, ska ta och testa att stänga av alla autostart samtidigt som jag stänger av alla tjänster som inte är ms. Jag den har jag installerat men det hjälpte tyvär inte.
 5. Jopp, var det jag menade med ren start.
 6. Jag får upp felkod 80004005 när jag installerar windows 7 sp1 antigen genom windows update eller genom den nerladdade 900 MB installeraren från ms download center. Jag har testat att köra felsökaren på windows update, jag har testat att köra System Update Readiness Tool, jag har testat att göra en ren start med bara ms tjänster, jag har testat att starta i felsäkert läge, jag har testat att installera med vissningsspråket både på svenska och engelska (det är ett engelskt windows 7 med svenskt mui som jag kör), jag har testat att stänga av avg free. Men inget har hjälp alltid samma fel som ko
 7. Jag har inte heller märkt någon skilnad på prestandan det funkar som det gjorde innan uppdateringen.
 8. Menar du att du inte kan registrera ditt Windows Vista som du köpt med din cd-nykel?
 9. Det har funnit en läckt version på vissa sidor i några dagar nu, men jag är inte säker om det var den fardiga versionen. Den borde ju komma upp på windows update snart, ska kolla när jag kommer hem.
 10. Jo men den visade inte info på alla tydligen i går natt, jag kom in på microsofts sida men den artiklen fanns inte.
 11. ja det är det och det är konstigt att en inte är viktig av dem
 12. Jag tänkte kolla om ultimate extra sakerna kommit ut nu när det är/var en stud kvar tills vista komm ut och jag uptäckte att där var en massor med uppdateringar till vista också plus du kan ladda ner språk packet och ultimate extra sakerna också då så klart. Vet inte hur många det var men det var ganska mycket jag håller på att installera det nu i alla fall.