Daniel A

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Daniel A

  • Rank

  1. Jag köpte datorn för typ ett halvår sedan och har haft Norman ända sedan dess. Anledningen till att jag blev lite fundersam är att Norman började varna för detta nu i veckan... Så mycket förstod jag att det är ett HP-program, men hur kommer det sig att den börjar varna efter ett halvår?
  2. Har Norman SecuritySuite som antivirusprogram på datorn. När den kör en sökning kommer följande upp i loggen: C:\HP\Bin\EndProcess.exe Potentiell oönskad programfil [W32/Suspicious_Gen5.QYA] Försökte google lite på detta, men hittade inget bra svar. Någon som vet om och i så fall vad det är för virus och om jag bör ta bort filen?
  3. Såg att denna tråd tagits upp redan.. Hur som helst, först lite bakgrundsinfo: För en dryg månad sedan formaterade jag om min dator då den gick oerhört segt samt att Normar inte hittade några virus. Droppen kom när defragmenteringen hade kört i 8-9 timmar utan att bli klar. Datorn är en bärbar HP, ca 2 år gammal (minns inte exakt när vi köpte den). Innan formateringen hade SP2 installerats utan problem. Ett par veckor efter omformateringen hade datorn installerat diverse Windows-uppdateringar och var nu framme vid SP2. Efter installering av SP2 försvann ljudet på datorn. Googlade på probl