JonnyS

Medlem
 • Innehållsantal

  71
 • Gick med

 • Besökte senast

Om JonnyS

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det blev ominstallation. Var nog ett trilskande extra USB kort som ställde till det. Det blev en trevlig dator med flera uppdateringar. Nu har jag fått ett annat problem i stället. Tidigare stängde datorn av på ½-1 minut men nu tar det över 3 minuter för att stänga ned. Verkar som Microsoft installerar en massa saker som jag ej begärt, men vilka? One Drive har jag avinstallerat men finns det fler som kan avinstalleras?
 2. Har provat att flytta kaben men det hjälper inte. Är ominstallation den enda utvägen?
 3. Allt detta är redan provat. Tror att det är något med en 'inre rutin' i windows men vet inte vad eller hur.
 4. Sedan en tid får jag inga utskrifter på min skrivare. Skrivare: Brother HL-1110 OS: Win 10 Pro Själva skrivaren är det inget fel på, den fungerar perfekt när jag ansluter den till min andra dator, och skriver ut via nätverket. USB kontakten är det heller inget fel på, det fungerar med anslutna extra diskkabinett. Har kört alla reparationsprogram jag kan hitta från MS men det hjälper inte. Skrivarrutinen skriver ut korrekt till t.ex. pdf-filer men inte till skrivaren. Verkar vara något med enbart utskrift till skrivaren via USB kontakten. Vet inte mer vad jag skall göra. Hoppas at
 5. Avinstallerade Advanced SystemCare och nu verkar det fungera. Tack för hjälpen!
 6. Verkar inte vara Advanced SystemCare, hittade ett annat tips om Google konto. Var inloggad på det kontot. Försökte att ställa om parametrar och logga ut men det hjälpte inte heller. Får nog göra som du och hålla mej borta från denna typ av program.
 7. Jag har Advanced SystemCare installerat och det verkar som det är det som ställer till det. Vid koll i deras support så hittade jag alla möjliga inställningar 'långt ned' i settings. Skall kolla om det hjälper. Tack så länge!
 8. Den står på 'Spara historik'
 9. Hur jag än försöker får jag inte Firefox till att spara historik. Dagens historik sparas en stund men inte mer. Vad skall jag göra? Har provat med återställning men det hjälpte inte.
 10. Varför inte prova ett OpenSource paket? T.ex. OpenOffice https://www.openoffice.org/sv/.
 11. Det hjälpte med återställning av FireFox. TACK!
 12. Kör win 10 64-bit. Ett program jag har åker utanför skärmen, till höger, när jag startar det. Hur får jag tillbaka det in på skärmen? /Jonny
 13. Nej FF är inte syncad med någon annan. Idag hände det igen, det var en till uppdatering av AdblockPlus samt samma från FF om inloggning och FF-konto vilket jag avvisar. Denna dator som jag har problemen på är min ASUS laptop, i bostaden har jag två andra fasta datorer som inte är drabbade.
 14. Nu hände det igen, när jag just startat upp datorn och FF. Var i samband med att Adblock Plus uppdaterades samtidigt som FF ville att jag skulle göra något med FF-kontot, men jag stängde av innan jag fattat att FF var ändrad igen. Hopplöst!