JonnyS

Medlem
 • Innehållsantal

  61
 • Gick med

 • Besökte senast

Om JonnyS

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det hjälpte med återställning av FireFox. TACK!
 2. Kör win 10 64-bit. Ett program jag har åker utanför skärmen, till höger, när jag startar det. Hur får jag tillbaka det in på skärmen? /Jonny
 3. Nej FF är inte syncad med någon annan. Idag hände det igen, det var en till uppdatering av AdblockPlus samt samma från FF om inloggning och FF-konto vilket jag avvisar. Denna dator som jag har problemen på är min ASUS laptop, i bostaden har jag två andra fasta datorer som inte är drabbade.
 4. Nu hände det igen, när jag just startat upp datorn och FF. Var i samband med att Adblock Plus uppdaterades samtidigt som FF ville att jag skulle göra något med FF-kontot, men jag stängde av innan jag fattat att FF var ändrad igen. Hopplöst!
 5. Nu har det hänt igen och det är samma tillägg som har uppdaterats Widevine Content decrypteringsmodul tillhjandahålls av Google Inc. OpenH264 Video Codec tillhandahållen av Cisco Systems, Inc. så nu stänger jag av uppdateringar för dess tillägg.
 6. Har du samma tillägg som jag? Hade du någon information under fliken 'Senast uppdaterat' ?
 7. I ett halvår eller så. Det kommer en gång i månaden ungefär. Skall kolla noggrannare under fliken 'Senast uppdaterat' när det inträffar nästa gång. Video tilläggen hade ju uppdaterats dagen innan det inträffade senast. Återkommer det skall jag ta bort Save-tilläggen för de användes minst. Får väl avvakta en månad eller så. Save-tilläggen blev tillagda för jag letade efter en ersättare till en save-variant som Firefox har tagit bort, i vart fall hittar jag den inte. Förr kunde man spara en sida som en 'Link ' och placera länken var man önskade. Passade mej ypperligt
 8. Övriga tillägg som jag har är: Adblock Plus Close All Tabs Button Links for later Multi-Tab Close Open in PDF Reader RSSPreview Save as PDF Save in Save Page WE Att jag trodde de två andra beror på att de var angivna under rubriken 'Nyligen uppdaterade' .
 9. Följande tillägg updaterades i går: Widevine Content decrypteringsmodul tillhjandahålls av Google Inc. OpenH264 Video Codec tillhandahållen av Cisco Systems, Inc. Kanske något av dem? Har inte tänkt på att det kan vara uppdatering av tillägg som ställer till det. Får vänta och se om det återkommer!
 10. Firefox ändrar en del av mina inställningar på eget bevåg utan att jag kan göra något åt det. T.ex. inställning för att spara nedladdade filer, jag ställer alltid in så att jag kan välja var filen skall sparas, men rätt vad det är så är det ändrat till 'Spara filer till...', varför? Jag har alltid inställt så webbläsaren inte skall stängas när jag raderar sista fliken (i about:config), men rätt vad det är så är det ändrat. Flera inställningar följer samma mönster och ändras samtidigt. Har automatiska uppdateringar inställt så att jag skall avgöra om installation skall utföras. Men tydligen går Firefox in och ändrar en del inställningar ändå! Varför? Och hur kan jag förhindra detta?