Gå till innehåll

Lejonmorr

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

249 profilvisningar

Lejonmorr's Achievements

(1/8)

  1. Jag har redan säkerhetskopierat mina filer, uppdaterat allting och startat om datorn, så ingenting försvann phuuu! Hur kan jag göra för att undvika det här problemet i fortsättningen ? Reser bort i två veckor from imorgon, så låt inlägget vara kvar...
  2. Jag öppnade min dator och så står det att jag använder en temperär profil på den utan att jag har gjort något. Detta är andra gången det händer och jag minns från förra gången att jag måste vertifiera min användare på datorn. Om jag loggar ut så raderas mina filer stod det när jag loggade in. Kan någon hjälpa mig att få tillbaka min vanliga profil ? Vad ska jag göra ? Skulle behöva snabb hjälp med detta. Ursäkta, men jag hatar när något så´nt här händer... Hälsn Alexander!
  3. Jag har en bärbar dator med Windows 10 hemma som inte har Internet kopplad till sig. Ändå måste jag logga in via min Hotmail varje gång jag startar datorn. Både mitt användarnamn för Hotmail och den bild jag har valt där syns på skärmen. Själva har både jag och min mamma försökt att få bort detta med att man måste ange lösenordet, men vi vet inte hur man gör. Nu vågar jag inte ändra i inställningarna själv för att jag är rädd att förstöra något och är inte så van vid Windows 10. Så hur ska jag göra för att få bort det där med att ange detta lösenord ? Hälsningar Alexander!
×
×
  • Skapa nytt...