Gå till innehåll

Jepz

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Jepz's Achievements

(1/8)

  1. Fibern kommer först in till en fiberswitch. Sedan med kabel till routern. Tror det är samma wifinät oavsett om routern kör fiber eller 4G. Hur reserverar jag ny ip-adress?
  2. Routern har bara två portar. De är likadana o har nätverkssymbol men står inget. Har testat bägge utan resultat.
  3. Den kan både användas som 4G och "vanlig" router. I detta fallet är det det senare. Så inget SIM-kort finns. Och som sagt så funkar det bra på några enheter men fortfarande inte på andra.
  4. Ja, flyttat routern och kabel. Men sedan har det flyttats tillbaka för att felsöka utan att det har hjälpt.
  5. Har testat med kabel nu utan resultat. Nedan är en av några olika felmeddelanden som visas.
  6. Starta om routern har jag gjort i omgångar. Nu varierar det också mellan vilka enheter som kan koppla upp sig mot wifi och inte. Ibland står att inte routerkabeln är inkopplad, ibland att annan användare använder wifi etc. Dessa problem har inte varit där tidigare.
  7. Vårt hemma-wifi har slutat funka på två enheter men funkar som vanligt på två andra enheter. Vet inte om det är en slump men de enheter där det funkar är Apple och de andra är Android respektive PC. Vad kan ha hänt och vad gör jag åt det? Tack på förhand!
  8. Jag kan inte komma åt min webmail (MissHostning) ifrån ett offentligt nätverk. På andra nätverk går det bra. Har även försökt med VPN utan att lyckas. Är detta pga brandvägg eller annat och vad kan jag göra för att nå min webmail? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...