Landsfiskalen

Medlem
 • Innehållsantal

  2 329
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Landsfiskalen

 • Rank
  Bakom Flötet

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. O en iskall bira på de.

 2. Landsfiskalen

  FRA-lagen?

  Så va de dags för denna igen. Får ja läsa dina mail? Jobbar på FRA, så ja läser dom ändå. Har du rent mjöl i påsen? Då gör de väl inget att ja läser dina mail? Privat? Vadå privat? Har du inte rent mjöl i påsen eller.
 3. Nu funkar sidan för mig. Ingen aning om vad som va felet. Samma har hänt även med andra sidor. Konstiga fel man kan få.
 4. De där e överkurs. För mig i alla fall. --!! Ja menar, de e inte alla som kan tangentbordet med alla kort-kommandon utantill. Du e proffs.
 5. Nej dessvärre inte Men de skärmbilder som dykt upp tyder inte på att ribbon finns i Utforskaren, något det varit tal om tidigare. Däremot verkar det som att Microsoft inför ribbon i programmen Windows Live Movei Maker och följer upp det med Paint och Wordpad. Man vet aldrig vart det landar Får klaga vidare om en vecka då.
 6. Måste klaga lite igen. ;D Ett nytt Vista med Ribbon. De e va de e va? ???
 7. Japp. Hela vista är svår att få nån överblick över. Bara besvärligt allt man ska göra. Ser även att allt fler använder knappar i snabbstartfältet nu mera.
 8. De blir som vista, men de går lite lättare. Samma jobbiga startmeny, mm. Hoppas nästa igen går och använda. ???
 9. A, Firefox är helt värdelöst. Den tar inte hem ett enda virus. : Och de e ju för J_fligt. Och så kan inte Microsoft bestämma vart ja vill ha mina knappar. Och de e ju ännu värre. Så använd ie i stället, så slipper du tänka på inställningarna. ;D
 10. Inte ett dugg imponerad av va ja har sett hittills. Känner på mig att Windows 7 inte är nått för mig. De ser ju ut som Vista. Ang "Dölj filnamnstillägg för kända filtyper" Ja har inga problem med den. Däremot kunde de finnas ett snabbåtkomst-läge, så man kan ändra dom inställningarna fort, tycker ja.
 11. Nähä... Ulf Ekman vill att alla ska vara precis lika och tro på samma sak.... ;D Poängen är att det här driver utveckling... sätter blåslampa i baken på MS o Mozilla. Halelulja. ;D