Gå till innehåll

Annaluna

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Annaluna's Achievements

(1/8)

  1. Tack, men Google toolbar finns inte på datorn, fast beskrivningen av problemet är exakt. Så då är frågan, finns det nånstans där man kan ha råkat få samma funktion ('Show highlighted text in the search box') iklickad? Hittar inte Clipboard som program så jag kan inte se om det finns några inställningar i den heller. Eller kanske nån vet var i registret man kan ändra från 1 till 0 (eller nåt sånt) för att få stopp på eländet?
  2. Har ett problem med att saker som kopierats (och ibland faktiskt bara skrivits i nåt program som mail eller Word) alltid lägger sig i googles sökfönster sen, så fort jag går in på Google. Det lägger sig även i lilla googlefönstret uppe till höger. Det går att radera men det är ju jobbigt att alltid se text i det fönstret. Det är en Toshiba laptop med Win 7, bara några veckor gammal. Använder IE senaste versionen. Har pratat med många men ingen har hört talas om ett sånt fel förr. Jättetacksam om nån har nån ledtråd till hur jag får bort det.
  3. Jag är jätteintresserad och anmäler härmed mitt intresse
  4. Hej Nån som har en bra lösning på hur jag ska komma ut på nätet igen efter att ha installerat SP2 på en XP Pro som bara hade SP1 tidigare? Det har fungerat klockrent tidigare med både trådlöst och anslutet med kabel men efter installation av SP2 kommer jag inte ut på nätet mer. Jag har Panda Titanium 2006 och har kollat med både Pandas och Windows brandvägg växelvis och även helt utan brandvägg men inte en chans. Jag har även kollat inne på Windows brandvägg att TCP/IP-filtrering är aktiverad för alla typerna. Och i Pandan att den har både in och ut på IE samt tillåten zon på nätverkskorten, Jag har fasta IP-nummer i nätverket. Nån som har nåt förslag? Datorn är en bärbar Toshiba A60.
  5. Hej har problem med ett program som heter MovieStar som hör till en digitaliseringsmojäng som heter Dazzle (en DVC). Programmet har funkat fint hittills men plötsligt går det inte att öppna och jag får följande felmeddelande: Microsoft VisualC++ Runtime Library (X) Runtime Error! Program:C:Program FilesMovieStarBinMovieStar.exe abnormal program termination [ OK ] Jag har XP i burken. Nån som har nåt tips på hur man löser det. Har ej hjälpt att avinstallera och ominstallera programmet. Är felet kanske i XP-n?
×
×
  • Skapa nytt...