oxymoron

Medlem
 • Innehållsantal

  27
 • Gick med

 • Besökte senast

Om oxymoron

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. förutom kantigt är hela skärmen sned när spelet startar, precis som skärmen är flyttad någon cm ner och till vänster :S
 2. Installerat sp3, hittar inga fler uppdateringar på MS update. uppdaterat DirectX och nvidias drivrutiner. Fortfarande samma spelets grafik hittar jag inget mer att göra med, klickade på autodetect best settings högerklick-> nvidias kontrollpanel -> vad gör jag sen för att få rätt inställning?
 3. Precis installerat om windows och installerat om LOTRO. installerat nvidia drivrutinerna men spelet är kantigt och fult. vad har jag gjort fel? kör på high graphics och ser inte alls ut osm tidigare. allt är som sagt kantigt och fult.
 4. ja den fungerar lite när den själv vill har jag märkt, samma sak med min mp3spelare
 5. kopplar in min telefon när jag koppar in den i usb. får inte upp något finns inte med på säker borttagning. Hur gör jag? på telefonen står det att den är inkopplad och får inte tas bort utan säker borttagning. Hur göra? Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
 6. Sitter med 8500gt och är sugen på att koppla så jag kan spela mina spel på tvn istället för vid datorn. s-video out på datorn, har kabel så kan koppla in sladden i scartkontakten på tvn. kopplar in (efter bästa förmåga) men får ingen bild i tvn. Cant find my way with the grafikkorts kontrollcenter heller. Finns det några genier här inne som kan hjälpa?
 7. Hur går man tillväga för att göra en biosuppdatering?
 8. nej har en acer från typ fem år sen... någon lösning borde det väl finnas :S
 9. ja det är precis det problemet jag har... finns det någon genial lösning på detta problemet?
 10. verkar itne som det fungerar på laptop. glömde säga att jag använder det :S går tydligen inte använda tangentbordet som vanligt :S kan inte skriva "i" skumt sen står det A: cdrom är väl D?
 11. Går det göra med usb istället för diskett?
 12. Nej har inte någon diskettstation. om jag gör det som du säger nu, hur går jag tillväga? bränner isofilen och sen?
 13. Tänkte installera windows nu istället för linux (ubuntu) men när jag bootar skivan så händer inget, ingen installation börjar. har gjort så att det bootar från cdrom först men inget händer :S hur ska jag gå tillväga?
 14. Har två datorer jag vill ha internet till, kan jag då köpa en sånhär: http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010014615
 15. min dator är VÄLDIGT VÄLDIGT slö, har ram på 192 om jag inte har helt fel, om jag ska köpa mer, (använder acer travelmate) om jag ska köpa nytt ramminne, nån som har en bra sida där man kan beställa, och vad ska jag beställa för sorts ramminne?