Gå till innehåll

oxymoron

Medlem
  • Innehållsantal

    27
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av oxymoron

  1. förutom kantigt är hela skärmen sned när spelet startar, precis som skärmen är flyttad någon cm ner och till vänster :S
  2. Installerat sp3, hittar inga fler uppdateringar på MS update. uppdaterat DirectX och nvidias drivrutiner. Fortfarande samma spelets grafik hittar jag inget mer att göra med, klickade på autodetect best settings högerklick-> nvidias kontrollpanel -> vad gör jag sen för att få rätt inställning?
  3. Precis installerat om windows och installerat om LOTRO. installerat nvidia drivrutinerna men spelet är kantigt och fult. vad har jag gjort fel? kör på high graphics och ser inte alls ut osm tidigare. allt är som sagt kantigt och fult.
  4. ja den fungerar lite när den själv vill har jag märkt, samma sak med min mp3spelare
  5. kopplar in min telefon när jag koppar in den i usb. får inte upp något finns inte med på säker borttagning. Hur gör jag? på telefonen står det att den är inkopplad och får inte tas bort utan säker borttagning. Hur göra? Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
  6. Sitter med 8500gt och är sugen på att koppla så jag kan spela mina spel på tvn istället för vid datorn. s-video out på datorn, har kabel så kan koppla in sladden i scartkontakten på tvn. kopplar in (efter bästa förmåga) men får ingen bild i tvn. Cant find my way with the grafikkorts kontrollcenter heller. Finns det några genier här inne som kan hjälpa?
  7. Hur går man tillväga för att göra en biosuppdatering?
  8. nej har en acer från typ fem år sen... någon lösning borde det väl finnas :S
  9. ja det är precis det problemet jag har... finns det någon genial lösning på detta problemet?
  10. verkar itne som det fungerar på laptop. glömde säga att jag använder det :S går tydligen inte använda tangentbordet som vanligt :S kan inte skriva "i" skumt sen står det A: cdrom är väl D?
  11. Går det göra med usb istället för diskett?
  12. Nej har inte någon diskettstation. om jag gör det som du säger nu, hur går jag tillväga? bränner isofilen och sen?
  13. Tänkte installera windows nu istället för linux (ubuntu) men när jag bootar skivan så händer inget, ingen installation börjar. har gjort så att det bootar från cdrom först men inget händer :S hur ska jag gå tillväga?
  14. Har två datorer jag vill ha internet till, kan jag då köpa en sånhär: http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010014615
  15. min dator är VÄLDIGT VÄLDIGT slö, har ram på 192 om jag inte har helt fel, om jag ska köpa mer, (använder acer travelmate) om jag ska köpa nytt ramminne, nån som har en bra sida där man kan beställa, och vad ska jag beställa för sorts ramminne?
  16. jag ska fixa en dual boot, har ganska bra koll på hur man gör partitioneringar, men detta med att fixa en swap är jag inte alls säker på hur jag gör. någon som vet en bra sida där man får all information man behöver? skadar inte om den är idiotanpassad.
  17. Finns det nånstans man kan hitta en lätt steg för steg guide hur man delar upp hårddisken så jag kan ha två os?
  18. använder en premier ds 210, innan jag formaterade datorn kunde jag använda den som webcamera också, men nu går det inte, bilder går bra att lägga in från den men inte webcam. någon som vet hur man fixar? har ingen skiva kvar till den. kan man ladda ner eller något?
  19. oxymoron

    Musikspelare

    jag har en väldigt långsam dator just nu, vilken musikspelare tar minst plats och slöar inte ner allt annat allt för mycket när jag använder den? winamp? MediaPlayer? nån annan?
  20. oxymoron

    Lära sig

    ja där fanns en hel del användbara saker. men det finns ingen länk till 50 snabba saker om windows (eller vad det hette) kan man få tag på det nånstans?
  21. oxymoron

    Lära sig

    Vilket är det bästa sättet att lära sig mer om windows? finns det någon sida där man kan läsa lite allmänt om windows, sånt man inte direkt vet. allt från säkerhet till allting annat du kan lära dig.
  22. norton har jag förstått tar en hel del plats. är det fullt behövligt eller? finns det något annat som är bättre? något som inte slöar till datorn?
  23. är det stor skillnad från 192 och steget bättre?
  24. 192mb ram, bra, helt okej eller totalt värdelöst?
  25. hur tar jag reda på hur pass stort jag har? har laptop dessutom, är det svårt att fixa till lite bättre ram?
×
×
  • Skapa nytt...