Gå till innehåll

oxymoron

Medlem
  • Innehållsantal

    27
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av oxymoron

  1. Installerat sp3, hittar inga fler uppdateringar på MS update. uppdaterat DirectX och nvidias drivrutiner. Fortfarande samma

    spelets grafik hittar jag inget mer att göra med, klickade på autodetect best settings

    högerklick-> nvidias kontrollpanel -> vad gör jag sen för att få rätt inställning?

  2. Sitter med 8500gt och är sugen på att koppla så jag kan spela mina spel på tvn istället för vid datorn. s-video out på datorn, har kabel så kan koppla in sladden i scartkontakten på tvn. kopplar in (efter bästa förmåga) men får ingen bild i tvn. Cant find my way with the grafikkorts kontrollcenter heller. Finns det några genier här inne som kan hjälpa?

  3. min dator är VÄLDIGT VÄLDIGT slö, har ram på 192 om jag inte har helt fel, om jag ska köpa mer, (använder acer travelmate) om jag ska köpa nytt ramminne, nån som har en bra sida där man kan beställa, och vad ska jag beställa för sorts ramminne?

  4. jag ska fixa en dual boot, har ganska bra koll på hur man gör partitioneringar, men detta med att fixa en swap är jag inte alls säker på hur jag gör.

    någon som vet en bra sida där man får all information man behöver? skadar inte om den är idiotanpassad.

  5. använder en premier ds 210, innan jag formaterade datorn kunde jag använda den som webcamera också, men nu går det inte, bilder går bra att lägga in från den men inte webcam.

    någon som vet hur man fixar? har ingen skiva kvar till den. kan man ladda ner eller något?

  6. jag har en väldigt långsam dator just nu, vilken musikspelare tar minst plats och slöar inte ner allt annat allt för mycket när jag använder den?

    winamp?

    MediaPlayer?

    nån annan?

  7. ja där fanns en hel del användbara saker. men det finns ingen länk till 50 snabba saker om windows (eller vad det hette) kan man få tag på det nånstans?

  8. Vilket är det bästa sättet att lära sig mer om windows? finns det någon sida där man kan läsa lite allmänt om windows, sånt man inte direkt vet.

    allt från säkerhet till allting annat du kan lära dig.

×
×
  • Skapa nytt...