Trut

Medlem
 • Innehållsantal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Trut

 • Rank

 1. Hej Men wakeup on lan hittar man i bios va? Och där har jag kollat att wakeup on lan inte är på. Om det nu var rätt? Finns det andra ställen som man kanske måste ändra på?
 2. Nu har jag kollat lite, men det blev inte så kul. Hittar inga fel, så jag vet inte varför den gör som den gör. Mysko
 3. Har inte testat det, men det ska jag pröva och se vad som händer.
 4. Håller själv på med detta, Shoutcast. Har själv fått ett problem. När jag ska välja vart ljudet ska komma in, ljudkort eller från winamp. När jag väljer att ljudet ska komma från ljudkortet så hänger sig själva winamp och Shoutcast. Allt blir segt som 17. Men när jag väljer winamp så funkar det, inget blir segt. Jag har haft det länge och det har fubkat. Detta felet blev efter en natt. Någon som vet vad det kan vara för fel? Kanske ljudkortet som är inbyggt som strular? Har tyvärr inget annat att testa med. Datorn är helt ny.
 5. Hej Min dator startar om helt själv om jag drar ur en usb kabel eller en nätverkskabel. Vet inte vilken av dom 2 det är när den startar om. Sen har jag märkt att den gör det själv på natten också. Jag har kollat i bios men jag hittar inget som är fel där. Vad kan det vara för fel?
 6. Tackar för svaret. Men det har inte löst sig. Jag vet inte om du förstod mig rätt där. Jag har haft så där förut utan att behöva göra en brygga. Ett ska mot nätet, det andra ska ha en intärn ip som jag får från min router. Så kort nr 2 som ej är ut mot nätet ska gå till en router. Så har jag haft det förut och det har funkat. Men det var på en annan dator. Ska ju funka på denna också tycker jag. Så konstigt att nr ett lägger av när jag aktiverar nr 2. Har aldrig vart med om det.
 7. Hej, här kommer en fråga till. Jag har kopplat in en nätverksskrivare till mitt andra nätverkskort. Och det ska stå på DHCP och det gör det. Men jag får ett meddelande att det har begränsat eller ingen anslutning. Klickar jag på support och info för kortet så ser jag att den fått ett ip och mac adress. Men varför får jag upp detta..begränsat eller ingen anslutning.
 8. Jag vet att man kan se om minnet går i 400 MHz när man startar upp datorn. Men min ena dator är för snabb i början så jag inte hinner med att se om den går i 400 MHz. Kan man se det på något annat sätt?
 9. Hej Jag har ett problem som jag inte haft förut. 2 st nätverkskort i samma burk. Problemet är, när jag aktiverer det andra kortet som jag stoppat i, då slutar det andra att funka. Internet och allt annat som måste ha nätet. Men jag får ip på båda korten. Ett mot nätet, det som slutar funka när jag aktiverar det andra. Sen det nya, det får jag ett internt ip på som jag vill ha. Men varför slutar det ena att funka för? Hmm ingen som har koll på detta? Det har inte löst sig. Stefan
 10. Ok, får nog göra det. Är det bara att lägga in xp skivan och köra eller?
 11. Hmm det blir nog att man får leva med det som det är nu. Det man får göra är att man får lära sig att E är C =) För det kan väl inte bli strul om jag har det så här?
 12. Hej Jag har lagt in xp på min dator. Jag hade 2 st hårddiskar i den. Konstigt nog så döpte ex min disk som jag vill ha som C till E. Jag vill ju så klart att den ska heta C och inget annat. När jag försöker att byta till c så går inte det. Hur ska man lösa detta? Vill ju inte formatera och lägga in på nytt eftersom jag gjort det för en tim sen.