Lgg

Medlem
 • Innehållsantal

  35
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lgg

 • Rank

 • Födelsedag 1956-10-15

Kontaktmetoder

 • MSN
  lgg@hotmail.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Borås
 1. Perfekt. Hittade dit. Tack för hjälpen.
 2. Då får man ju upp en liten meny med olika funktioner: Jag har för mig att Andreas sa på seminariet i Gbg i måndags att det gick att lägga till egna genvägar m m. Var i så fall hittar man den ??
 3. Hej, Har en 500Gb LaCie Hipserv nätverkshårddisk och behöver den setup CD som följde med disken. Tyvärr har min skiva försvunnit. Någon som har en likadan ??
 4. Har problem med att i Vista -> kontrollpanelen -> starta "system"-ikonen. Det bara blinkar till och så försvinner fönstret. Har för mig att jag läst att det finns ett problem med att vissa HP-datorer kan göra så. Någon som vet ??
 5. Kanon, Stenis. Tack för hjälpen.
 6. OK. Tack för det. Jag får väl vänta helt enkelt och hålla ögonen öppna.
 7. Precis. Jag skulle nämligen vilja slippa detta.
 8. Om jag ansluter en ny dator mot domänen skall man i Internet Explorer skriva http://connect. Gör jag så drar ett anslutningsscript igång. En bit in i detta får jag ett felmeddelande. Den gnäller på att operativsystemet (alltså Windows 7) inte stöds. Jag har fått samma fel oavsett om jag kört Beta, RC eller RTM. Om jag inte kör "connect" utan bara ansluter manuellt mot domänen funkar det. Men då funkar inte synkning och Folder Redirections av sig självt. Windows 7 mot en SBS 2003 funkar klockrent men inte mot SBS2008.
 9. Hej När det gällde Windows 7 Beta och RC fanns det diverse knep och omvägar för att koppla upp den mot en Small Business 2008. Någon som vet vad som gäller för RTM ?? När det gällde Vista mot SBS2003 fanns ju en patch att köra. Är det likadant nu ? Tacksam för svar.
 10. Nä, det är vanliga 'standard'. Men alltså, jag måste ha gjort något fel. Jag får försöka grotta mer i det. Tack i alla fall.
 11. Jo, jag har valt tema, eller rättare sagt försökt välja tema. Jag får ett felmeddelande som säger att 'Themes-tjämsten inte är igång', men det är den.
 12. Vill köra teman på en 2008-server. Har installerat Skrivbordsmiljö-funktionen och startat 'Themes'-tjänsten men det funkar ändå inte. Någon som har en lösning ??
 13. Någon som vet vad som kommer att gälla W7 och språkpaket. W7 Ultimate verkar ju som Vista Ultimate använda språkpaket, men hur är det med de övriga versionerna ?
 14. Hej Vad är egentligen att rekommendera för filsystem för USB-enheter. FAT32, NTFS eller exFat. Vilket är bäst att använda för exempelvis: 2 Gb USB-minne 32 Gb USB-minne 120 Gb USB-hårddisk 320 GB USB-hårddisk Nu har ju FAT32 sina storleksbegränsningar som inte exFat och NTFS har men bortsett från det, vad bör man använda ??