Gå till innehåll

Lgg

Medlem
  • Innehållsantal

    35
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Lgg

  1. Har problem med att i Vista -> kontrollpanelen -> starta "system"-ikonen. Det bara blinkar till och så försvinner fönstret.

    Har för mig att jag läst att det finns ett problem med att vissa HP-datorer kan göra så. Någon som vet ??

  2. Om jag ansluter en ny dator mot domänen skall man i Internet Explorer skriva http://connect. Gör jag så drar ett anslutningsscript igång. En bit in i detta får jag ett felmeddelande. Den gnäller på att operativsystemet (alltså Windows 7) inte stöds. Jag har fått samma fel oavsett om jag kört Beta, RC eller RTM. Om jag inte kör "connect" utan bara ansluter manuellt mot domänen funkar det. Men då funkar inte synkning och Folder Redirections av sig självt. Windows 7 mot en SBS 2003 funkar klockrent men inte mot SBS2008.

  3. Hej

    När det gällde Windows 7 Beta och RC fanns det diverse knep och omvägar för att koppla upp den mot en Small Business 2008.

    Någon som vet vad som gäller för RTM ?? När det gällde Vista mot SBS2003 fanns ju en patch att köra. Är det likadant nu ?

    Tacksam för svar.

  4. Hej

    Vad är egentligen att rekommendera för filsystem för USB-enheter. FAT32, NTFS eller exFat.

    Vilket är bäst att använda för exempelvis:

    2 Gb USB-minne

    32 Gb USB-minne

    120 Gb USB-hårddisk

    320 GB USB-hårddisk

    Nu har ju FAT32 sina storleksbegränsningar som inte exFat och NTFS har men bortsett från det, vad bör man använda ??

  5. Hej, har fått problem ute hos en kund med att det inte går att spara filer från något av Office 2007-programmen på en nätverksresurs.

    Att spara lokalt går utmärkt och att spara filer från Wordpad eller Notepad på servern går också utmärkt. Problemet är alltså begränsat till Office 2007.

    Vad som händer är att man får upp ett felmeddelande om att "Det går inte att hitta \\servernamn\Users\användarnamn\Mina dokument\test.xlsx.

    Kontrollera stavningen eller försök men annan sökväg". Vad jag gjort är att försökt spara ett nytt dokument. Det verkar inte vara behörighetsproblem då det funkar att spara filer från andra program.

    Någon som har en aning ??

  6. Någon som vet om något program som kan stänga av aktiva program på skrivbordet. Jag har problem med vissa klienter

    som inte stänger av sina datorer utan bara i proncip reser sig och går hem. Detta har orsakat problem vid backuptagningar m m.

    Vore tacksam på tips som kan lösa problemen.

  7. Har en kund som kör Windows Server 2003 Small Business. Med några veckors mellanrum sker följande:

    Användare kan inte logga in.

    På serverkonsollen kan vissa administrationsprogram inte köras.

    Undersökningar visar att processen store.exe tar upp nästan allt internminne. Tydligen är nämnda process en del av Exchange. Problemet löses genom att starta om servern vilket jag känner inte är riktigt rätt sätt att lösa problemet. Efter någon vecka är problemet tillbaka. Någon som vet något ??

×
×
  • Skapa nytt...