tokar86a

Medlem
 • Innehållsantal

  645
 • Gick med

 • Besökte senast

Om tokar86a

 • Rank

 • Födelsedag 1986-12-24

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Skövde
 1. Tycker det påminner mycket om Vista. Vad är det direkt som kommer skilja?
 2. Jag röde inte de kablarna under städningen. Känner att jag inte vill testa det liksom häller. Ja men sådana där batteri brukar väll räka i flera år? Har inte haft dator i mer än strax över två år tror jag.
 3. Ja frågan är hur man ska kolla det batteriet. Ja fläktarna snurrar om man rör på dem medskruvmejslern. Jag är inte med på vad du menade med det sista. Varför skulle det kanske funka?
 4. Ja men jag har i stort sett inte nuddat några komponenter i datorn. Men det här med jordningen vet jag inte. Men barfota var jag. Jag är alltid försiktig när jag pillar i datorn. Jag brukar göra rent efter några månader i datorn för det samlar mycket dam på processor fläkten. Jag brukar blåsa där med tryckluft sen använder jag toppz för att få bort det sista. Men inget kom ur sitt läge men nu vill den bara inte starta. Alla kablar var utdragna innan rengöringen stänger alltid av strömmen till datorn när man ska pilla i den. Har gjort så här ett par gånger innan och då har allt gått bra.
 5. Så det finns alltså inget jag kan göra då? Vad får man köpa för något nytt? Lampan på moderkortet lyser ju. tycker det borde funka då. Om inte fläktarna snurrar, så kan man misstänka moderkortet eller möjligen nätaggregatet! Men känn över alla kabelanslutningar på moderkortet.... men försiktigt! Har ju som sagt kollat det redan. Ja drar jag ut strömmen till nätdelen så slokar den lilla lampan som lyser grönt på moderkortet det är det ända livstecknet jag ser.
 6. Så det finns alltså inget jag kan göra då? Vad får man köpa för något nytt? Lampan på moderkortet lyser ju. tycker det borde funka då.
 7. Nej inget händer. Ja alla sladdar sitter rätt.
 8. Hej Har blåst rent datorn med tryckluft. Men nu så fungerar den inte den startar inte. Moderkortet får ström för jag ser att det lyser en liten lampan på moderkortet. Är det någon som har någon ide vad det kan vara som är fel eller vad som ska göras?
 9. Jag berättade i alla fall som det var. Sa som det var att jag råkade tappa den i golvet och så. Han som jag pratade med vill i alla fall ha mina uppgifter. Typ adress och sånt och så skulle det tydligen komma en ny disk om 7 till 10 dagar gratis. Vad jag förstog det som.
 10. Har man ändå köpt en ny kan man ju labba på .... Scandisk är troligen för klent sen finns det några riktiga proffsverktyg...... Det brukar ju nästan aldrig vara mer än begränsade skador. Jag är nyfiken vad loggen säger över en RIKTIG felkontroll. Sprutar det in felmedellanden om skadade sektorer överallt så kan man nog lägga ner.... Sen kan man då även öppna "låddan" om man är lite fingerfärdig..... 8) Det kan ju vara nåt som lossnat bara som man enkelt ser. Loggboken är iaf bra vilket många inte ens vet om att den finns... Har redan kolat den. Ja men jag känner inte till om någo
 11. plun kommer ju med en massa förslag att testa ju. ska prata med supporten nu.
 12. Ok, troligen en skada. http://support.microsoft.com/kb/244780 http://forums11.itrc.hp.com/service/forums...hreadId=1050554 Vad blir det med en felkontroll i loggen ???? BÅDE Laga fel samt söka skdade sektorer ibockat !!! Som du ser i HP länken så rekommenderar man tillverkarens verktyg. Men iomega hade väll inget sånt? så vad gör man då?
 13. Felmeddelande ? Kolla även loggboken, Kontrollpanelen > Adminverktyg i XP... Vista ? Kör även en till Felkontroll (scandisk) och kolla loggen. Den säger bara att windows inte kan göra fördigt formateringen eller något liknande. Det här är vad jag hittade. An error was detected on device DeviceHarddisk3DR3 during a paging operation.
 14. Den värkar inte kunna ful följa formateringen. Vad göras?
 15. Tack tänkte med på en långsam formatering. Måste abra föra över alla filer först.