Jump to content

tokar86a

Medlem
 • Posts

  645
 • Joined

 • Last visited

About tokar86a

 • Birthday 12/24/1986

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Skövde

tokar86a's Achievements

(6/8)

 1. Hur är bästa sättet att gå tillväga om jag vill installera den senaste Ubuntu versionen vid sidan av Windows? Anledningen för det är att jag har problem med Windows begränsningar när det kommer till antalet sockets som kan vara öppna samtidigt.
 2. Ja det är efter skärmen är helt svart. Så vad tror du om det?
 3. Jag hittade inget speciellt. Men jag vet inte om det kan vara relaterat till det här: Reset to device, \Device\RaidPort0, was issued. Jag ser ut att ha mycket sånt.
 4. Hej När jag stänger av datorn så tar det väldigt lång tid för den att avsluta processen. Det kan ta upp till ett par minuter innan den stänger av sig. Skärmen är svart så det finns inget program som hindrar den. Någon som vet vad felet kan vara?
 5. Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Den verkade inte hitta något så vad ska jag göra nu? Ja jag gjorde det eftersom Windows inte ville starta upp som det borde göra. Det liksom halfasnade på något sätt
 6. Har redan provat det här. Det ända jag inte har provat är att backa systemet igen. Kan det hjälpa? Men då försvinner en massa program jag har installerat.
 7. Det löste inte problemet. Några mer förslag? Nu fick jag de här koderna: 80073712 och 80070490
 8. Hej Efter att jag gjorde en backning på systemet så har Windows Update slutat att fungera som det ska. Den tankar inte ner uppdateringarna utan den fastnar på 5 %. Jag har fått lite felmeddelanden men det är tyvärr inget jag har kommit ihåg att spara eftersom jag har förskt att lösa problemet själv men har tyvärr inte lyckas med det. Jag har kört det här fix it: http://support.microsoft.com/gp/windows-update-issues/sv eller vad det nu hetter men det har inte lyckas lösa problemet. Någon som har någon ide? Edit: Jag lyckades få tag i felkoderna: code 80080008 och 80246010
 9. Hej Jag förösker att komma åt min Windows server 2012 från min WIN 7 dator men det verkar inte fungera. Den hittar den inte helt enkelt inte i nätverket även fast jag har ställt in att den ska vara synlig och att fjärskirvbord ska fungera så gör det ändå inte. Några ider?
 10. Hej Jag vet inte om det är rätt forums del för den här frågan men jag har problem med mitt tangentbord när jag spelar ett spel. Efter ett tag så slutar tangentbordet helt enkelt att svara på det jag trycker på.. Det är som det uppstår någon typ av konflikt någon stans i systemet. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Spelet och tangentbordet är uppdaterade till den senaste versionen. Hoppas någon kan hjälpa mig. Spelet är ANNO 2070
 11. Jag har tyvärr inte funnit någon sådan inställning i bios.
 12. Hej Jag kör med två skärmar och när jag startar upp datorn så startar den upp med min lilla skärm. alltså inte min huvdskärm. Den börjar på att användas när jag kommer till loggin sidan. Någon som vet hur jag kan fixa det här?
 13. Hej När jag loggar in på mitt MSN konto på skype så värkar det störa ut Internet explorer. Taskbaren slutar att svara. Har provat att installera om programmet men utan resultat. Några förslag?
×
×
 • Create New...