Gå till innehåll

jock3

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av jock3

  1. Rutan "Visa processer för alla användare" är redan kryssat fortfarande funkar det inte att se vilka som är inloggade lr ej inloggade. Varför jag vill återställa tjänsterna är för att jag ej kan använda datorn som normalt kan tex inte växla användaren, går inte heller höger klicka på något tidigare så funkade det men inte nu längre. Och tjänsterna stämmer inte heller. Men jag får nog ta och använda mig utav "Gepes" ide.
  2. taack så mycket får sätta mig ner nån dag och återställa som dem var.
  3. Hej! Jag undrar bara en liten sak hur återställer man windows-tjänster som dem var innan? För mina har strulat till sig och jag vet inte vad jag ska göra för att återställa dem. Har testat med systemåterställning också men det har inte hjälp heller. Crtl+Alt+Delete När jag till exempel är inne i "Aktivitetshanteraren" klickar sedan på "Användare" så syns ingen av dem konto som finns på datorn. Samma med att växla användare det funakr inte heller. :/ ibland dyker det upp små rutor där det står att jag måste logga in i min riktiga adminstratör konto när jag redan är inne i den. :/ Här är mina windows-tjänster! http://static.pici.se/pictures/JZiZoRliF.jpg http://static.pici.se/pictures/RSvJcBGld.jpg http://static.pici.se/pictures/jKGwNcjdt.jpg Så hur återställ man windows-tjänster finns det något sätt? Lite hjälp plzz! tack för svar!
  4. Använd dig utav programen Unlocker. Installera sedan, höger klicka på mappen och välj unlocker och markera de filerna du vill ta bort välj sedan "Lås upp eller lås upp alla". Sedan höger klickar du på mappen och välj ta bort. Unlocker finner du på deras hemsidan här under: http://ccollomb.free.fr/unlocker/
  5. tack Venoms fint med en så bra guide (: Olivermannen: Är du inte tacksam för det han ahr skrivit här kommentera inte då och nej folk är inte idioter om du inte visste om det.
  6. yeaah är så himla glad nu.
  7. löste problemet Jag ändrade namnet på (c:) alltså den ny installerade windows till (d:) genom bios. Och den gamla hårddisken som vista fanns i den ändrade jag till (c:) sedan så startade jag upp datorn i felsäkerläge och söke från (d:) efter alla mina förlorade mappar och filer, med programet "GetDataBack for NTFS". Den hittade alla mina filer och mappar sedan så var det bara kopiera över till andra hårddisken allting funkade men lite små filer var bara förstörda resten funkade vanligt. (: tack för att ni tog er tid att skriva ner något här stort tack :-*
  8. Venoms: hmm, jag har använt mig utav "GetDataBack for NTFS" allting har fungerat jätte bra med den programen. Jag har kunnat återskapa alla mappar och filer. Men bara att jag inte kan öppna bilderna i paint eller i vanlig windows ruta och bilderna ligger i samma storlek och samma namn också. :/ waxinator: Jag har kontrollerat någa och allting från (c:) som borde igentligen hålla sig till (c:) har skrivit sig på (d:). d: har alltså blivit c: nu eftersom xp installerade sig på den. Jag hade vista innan på datorn (c: hårddisken) nej, några misstag kom inte under installationen jag vet att jag formaterade på (c:) och installerade där också. Hur menar du med "numera en boot-meny" ?
  9. ingen som kan något om detta lr? :-[
  10. Hej! Igår natt satt jag och installerade windows xp på datorn och själv har jag två hårdiskar "c:/d:" . På d: har jag alla mina privita saker osv. Jag installerade windows xp på "c: hårddisken" men sedan så har jag förlorat alla mina privata saker på "D: hårdisken" och windows xp har installerat sig på "D:". Jag vet inte vad jag ska göra för att ta tillbaks mina mappar och filer Snälla jag behöver lite hjälp med detta att återställa min gamla hårddisk d: . tack för svar!
  11. oooh ^^ har ati kort. men var finner man låsen ccc i kontrollpanelen? hoppas det funkar.
  12. Tjena! Jag problem med min skärm. Den slocknar av sig själv när jag spelar eller bara jag är inne i datorn. Datorn är på fortfarande, och arbetar men skärmen är svart. När skärmen slocknar så blir den svart, sedan så dyker fram en liten ruta och i den står det: --------------------------- Frekvens utanför området: 49 KHz / 95 Hz Ändra återgivningen till 1280 x 1024 med 60 Hz -------------------------- Sen så har jag ändrat Hz till 60,85,90,100,125. Men ingeting har hjälpt. Och samma sak med upplösningen på skärmen. BILD: Länk till skärmen: http://www.misco.se/product/product.aspx?P...SectionId=21039 /hjälp snälla någon. tack!
  13. Snabbare sätt. Klicka på: /Start/i sök funtionen skriver du "tjänster" klicka på enter. Så kommer du dricekt fram.
  14. tack för hjälpen jag har löst problemet. Frågade en kompis och skicka en genväg till mig och det funkade
  15. det hjälpte inte , men tack ändå för att du försökte tror jag måste formatera om för den här lilla poblemet, drygt!
  16. Shena! Jag vet inte vad som har hänt med min papperskorg på skrivbortet,? Den har bara försvunnit, kan någon hjälpa mig och få tillbaks den? googlade lite och hittade detta " http://www.internetsvar.com/article/88/pap...t-sa-har-gor-du " men den funkade inte för mig :/ tack för svar!
×
×
  • Skapa nytt...