Gå till innehåll

Schermanio

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Schermanio's Achievements

(1/8)

  1. Vart gör jag detta? Kontrollpanelen? Har provat att sätta in en tom skiva i felsäkert läge också, då går det lite bättre men jag kan fortfarande inte komma åt "Den här datorn" (för det hänger sig) eller kunna se min tomma skiva. Andra program hänger sig dock inte.
  2. Japp, gick att byta språk här också! ;D
  3. Jag tror att jag har senaste firmwaren. Jag har använt Samsungs egna program för detta, Liveupdate. Men jag laddade ändå ner Flash utilityn från länken samt de två .bin filerna. När jag startar programmet så står min spelare i listan med ändelsen SB01 (=samma som den senaste .bin uppdateringen) och den säger att ingen av .bin-filerna är kompatibla. Så jag antar att jag har senaste uppdateringen... Ett tillägg till min första inlägg: När jag tar ut den tomma skivan igen så fungerar allt som det ska igen, efter en 30-60 sekunder.
  4. Har ett problem! Så fort jag sätter i en tom skiva, CD eller DVD, så hänger sig vista...eller, jag kan inte starta några nya program eller ändra något i redan öppnade program. Muspekaren går dock att röra på... Först trodde jag att detta berodde på att jag installerat en ej kompatibel version av Nero. Tillslut installerade jag om hela Vista men problemet återstår. Kan tillägga att det inte är några problem om jag sätter i en data-skiva eller en DVD-film i spelaren, då fungerar allt som det sk. Jag har en Samsung DVD-brännare, SH-S183A SATA. Någon som kan råda bot på mitt problem???
×
×
  • Skapa nytt...