L-L

Medlem
 • Innehållsantal

  581
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Inlägg postade av L-L

 1. Opera 10 är helt underbar tycker jag. När jag väljer webbläsare prioriterar jag följande:

  - Snabbhet både i att ladda sidor och i själva programhanteringen

  - Flexibilitet i inställningar och gränssnitt

  - Intressanta finesser utan plug-ins

  - Minimal installation på datorn

  - Säkerhet

  Det finns för mig bara en enda webbläsare som uppfyller allt detta och det är Opera. :) Med dagens alternativ (tro mig, jag har testat dem - jobbar lite med webbutveckling i mitt yrke) är det uteslutet att jag byter till någon annan webbläsare! Det var en viss tröskel att gå från Firefox till Opera, men efter ett tag så var jag fast. Mouse gestures, Speed dial, helt personliga knappar, maximerad/optimerad skärmyta utan en massa verktygsfält, snygg, tar en bråkdel i plats på datorn av de andra poplulära webbläsarna (rent generellt en bra installation som inte sprider ut sina filer hur som helst).

 2. Jaha, nä, det vet jag inte. Jag har installerat Classic, och laddar alltid ned senaste version och installerar, så uppdateras Opera. Smidigt nog för mig. ;)

  OK, samma här. Kommer att fortsätta med Classic, Windows Installer (WI) är ett otyg tycker jag. Har använt en dator där WI var trasigt, och jag lyckades inte reparera det på något sätt. Som en följd kunde man förstås inte installera program som använde WI, och man kunde inte ens STARTA Microsoft Office XP. Lågt.

 3. Ny alfaversion av Opera 10: 1491.

  Windows ”Classic”: http://snapshot.opera.com/windows/o100s_1491.exe

  Windows Installer: http://snapshot.opera.com/windows/o100s_1491m.exe

  Jaså de behåller classic installer i v 10. :)

  Fördel med Windows Installer? Jag trivs med Classic, och att dessutom ha min webbläsarprofil i samma mapp som installationen. Dvs. inte en enda Opera-relaterad fil utanför Program Files\Opera. :)