L-L

Medlem
  • Innehållsantal

    581
  • Gick med

  • Besökte senast

1 följare

Om L-L

  • Rank

  1. Opera 10 är helt underbar tycker jag. När jag väljer webbläsare prioriterar jag följande: - Snabbhet både i att ladda sidor och i själva programhanteringen - Flexibilitet i inställningar och gränssnitt - Intressanta finesser utan plug-ins - Minimal installation på datorn - Säkerhet Det finns för mig bara en enda webbläsare som uppfyller allt detta och det är Opera. Med dagens alternativ (tro mig, jag har testat dem - jobbar lite med webbutveckling i mitt yrke) är det uteslutet att jag byter till någon annan webbläsare! Det var en viss tröskel att gå från Firefox till Opera, men efter et
  2. OK, samma här. Kommer att fortsätta med Classic, Windows Installer (WI) är ett otyg tycker jag. Har använt en dator där WI var trasigt, och jag lyckades inte reparera det på något sätt. Som en följd kunde man förstås inte installera program som använde WI, och man kunde inte ens STARTA Microsoft Office XP. Lågt.
  3. OK, jag trodde att uppdateringsförfarandet skulle gå smidigare med Windows Installer. Men det kanske är inbillning.
  4. Jaså de behåller classic installer i v 10. Fördel med Windows Installer? Jag trivs med Classic, och att dessutom ha min webbläsarprofil i samma mapp som installationen. Dvs. inte en enda Opera-relaterad fil utanför Program Files\Opera.