e-son

Hedersmedlem
 • Posts

  8,866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

About e-son

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Inte valt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

e-son's Achievements

(8/8)

 1. e-son

  Möss i huset

  Ja med den attityden har du definitivt läst din sista kommentar från mig... alla kategorier.
 2. e-son

  Möss i huset

  En liten musfälla (inte råttfälla) med en bit ost eller något annat "gott" är absolut det bästa. Det kan hända att den lyckas ta betet med livet i behåll några gånger, men fortsätt "mata" den... för eller senare åker den dit. Det finns även färdigbetade giftfällor att köpa. 5-56:an skall du nog ställa undan, djurplågeri är allvarliga saker. Edit: Annars kan du fånga den levande. En liten skogsmus (som det troligen handlar om) är lättämjd, och en trevlig kompis.
 3. Setpoint har aldrig tillfört något användbart. Som den mesta mjukvara från hårdvarutillverkare är den tämligen värdelös. Det värsta är att på senare år Logitechs "Frihjul" också fungerat dåligt, vilket varit den stora anledningen för mig att köpa just Logitech. När frihjulet lever sitt eget liv och skrollar slumpmässigt oavsett om man använder hjulet eller inte, är det inte mycket att ha.
 4. e-son

  Robolinux

  Kostar pengar om du vill installera. En live-dist för att testa, är vad som finns. http://distrowatch.com/table.php?distribution=robolinux Testade för något år sedan, men utan den förkonfigurerade virtuella Windows-maskinen är det ganska ointressant. Som vilken dussin-dist som helst.
 5. Jo det verkar rimligt. Ett vanligt headset skall ju inte behöva några externa drivrutiner över huvud taget. Har dock aldrig provat någon USB-variant, vad jag vet.
 6. Vad heter tillverkaren? Man blir bara öltörstig när man söker på "Arogant Bastard".
 7. Ok, jag tror jag ser varför. Du har förmodligen inte den riktiga installeraren utan en så kallad "online installer" (wdexpress_full.exe). På länkarna nedan är några trix du kan prova, annars hade jag nog dragit ner den stora iso-filen (vs2013.4_dskexp_ENU.iso), monterat den och installerat därifrån. Ett annat alternativ är en nyare version av Visual studio express. http://stackoverflow.com/questions/22949411/visual-studio-2012-install-fails-program-compatibility-mode-is-on http://www.howtogeek.com/howto/4161/disable-program-compatibility-assistant-in-windows-7-and-vista/
 8. Högerklicka på startknappen och välj Enhetshanteraren Högerklicka på startknappen en gång till, och välj Kör Skriv SnippingTool och tryck Enter Välj Fönsterklipp i klippverktyget och klicka på Enhetshanteraren Spara bilden och bifoga den här
 9. Högerklicka på installationsfilen och välj Egenskaper/Kompatibilitet Se till att kompatibilitetsläget är urbockat. Där finns även en felsökare du kan köra. Svårt att ge exakta instruktioner, då möjligheterna är ganska många.
 10. Ta ett skärmklipp från Enhetshanteraren, med eventuella gulmarkerade poster väl synliga, och infoga den i ett nytt inlägg här.
 11. Skriv/Klistra in i Kör... "rundll32.exe" newdev.dll,DeviceInternetSettingUi 3