e-son

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  8 866
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  64

Om e-son

 • Rank
  Obsolete

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Inte valt

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. "Hollywood-maffian och andra innehållsleverantörer" och flera av alliansorganisationerna är i princip grenar på samma träd. Jag vidhåller att drm är en betydande del av "limmet" i den här alliansen, men det är naturligtvis inte enda komponenten. "Bättre att förekomma, än att förekommas" som någon klok människa lär ha sagt en gång i tiden.
 2. Vad får dig att tro att piratscenen stöder Alliance for Open Media? Jag tvivlar starkt, eftersom alliansens egentliga syfte är att säkerställa drm-stödet i en framtida standard. Hade det inte varit för drm, skulle förmodligen fler av de stora varit lika ointresserade som fruktbolaget.
 3. e-son

  Firefox 81.0

  Bara om du vill spela upp DRM-skyddad media i webbläsaren.
 4. e-son

  Firefox 81.0

  ...någon borde lära mozillas svenska översättare, skillnaden mellan en uppdatering och en uppgradering. Inte bara mozillas översättare, när man tänker vidare... Det slarvas vårdslöst över hela linjen!
 5. Självklart. Det är till för att användas om så önskas. Notera bara att det måste uppdateras varje gång du uppdaterar Thunderbird. Ny programversion = nytt språkpaket, och det sker inte automatiskt. Därav min rekomendation att skriva över den engelska programversionen med en svensk.
 6. Enklast för framtiden är nog att skriva över den engelska versionen med en svensk. Skulle det mot förmodan inte fungera, kan du ju avinstallera den engelska och installera om med den svenska. Säkerhetskopiera inställningar och e-post innan du börjar. Klart att det finns språkpaket annars...
 7. e-son

  Firefox 81.0

  Här är uppdateringskanalen för blåräven. ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-aurora-l10n/
 8. e-son

  Firefox 81.0

  Jo, den är trevlig. Man får bara lära den gå i koppel.
 9. e-son

  Firefox 81.0

  Går fint att installera parallellt med vanliga FF... om någon undrar. Edit: Kan även köras samtidigt...
 10. e-son

  Firefox 81.0

  Tack, den dök precis upp i mitt flöde också.
 11. e-son

  Firefox 81.0

  Nej det skall komma en specialversion, anpassad för utvecklare. v33.1 är nog något konstigt jubileumtänk... för mycket champagne kanske.
 12. e-son

  Firefox 81.0

  Där var den, ja... eller nästan, i alla fall.