Gå till innehåll

Dallas

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Dallas's Achievements

(1/8)

  1. Nej, det ska du inte behöva. Det enda som normalt kan hända är att bios blir defaultinställt, d.v.s att har du eller din datorleverantör varit inne och trimmat bios (ställt upp hastigheter på minnen etc.) så kan man få göra det igen, annars ska det som sagt vara ingen fara. Man ska dock vara medveten om att en uppdatering av bios alltid är förenat med en viss fara (strömavbrott t.ex)
  2. Ok. Då ligger alltså problemet inte där då, för jag har nämligen likadant. Tack för hjälpen iallafall. Får väl vänta på slutgiltiga sp1 och se om nån fix är med som löser detta. Har nämligen inte lust och göra nån ominstallation, för att åtgärda ett fel som kanske beror på en möjlig Microsoftbugg. Dyker du på nån lösning kan du väl höra av dej.
  3. Ok. Hur är det med HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftCTFKnownClasses och HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftCTFKnownClassesSystreeview32. Har du dessa i registret ,och isåfall vad innehåller dom ? Det verkar nämligen som det är ett samband mellan optionalfeatures.exe och dessa nycklar.
  4. Hej Stenis och tack för "infon" Har inte installerat sp1 p.g.a att det än så länge är på betastadiet, så inget gemensamt där alltså. Det nämns olika registernycklar i samband med detta problem bl.a HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftCTFKnownClasses och HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftCTFKnownClassesSystreeview32. Ingen av dessa nycklar existerar på mitt system. Ej heller det värde som avses i Microsofts supportartikel http://support.microsoft.com/kb/931712 existerar, så jag undrar hur ser det ut på ditt system. För övrigt läste jag nånstans där någon påstod att en fix för detta problem skulle ingå i sp1, men du säger ju att problemet uppstod efter install av densamma ,beta i och för sig ,men ändå?? Dallas
  5. Hej. Har ett "kymigt" problem i mitt vistaoperativ på laptopen. När jag går in i kontrollpanelen-program och funktioner-aktivera eller inaktivera windowsfunktioner så är den rutan tom ? Kan även göra detta genom att köra C:windowssystem32optionalfeatures.exe. Har läst en hel del om detta på andra engelskspråkiga forum men inte hittat nån lösning, så nu undrar jag om det är nån här på forumet som har nån aning vad som är galet. ??? Dallas
×
×
  • Skapa nytt...