Gå till innehåll

cdnisse

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

cdnisse's Achievements

(1/8)

  1. Ja dom borde ju vara där men jag ser inga nya,, vad är det för filnam?
  2. ...och var hamnar dessa dreamscenes efter installation,,, pust,,, ???
  3. Nu är det löst! Sökning och i indexering var ställt på energispar. Efter att ha ställt om till "högsta prestanda" så fungerar indexeringen igen! ;D
  4. Hej, Jag har problem med Vistas indexering. Mitt index var uppe i 15000 indexerade objekt. Problemet är bara att borttagna objekt inte försvinner ur idexet vilket är förvillande då man gör sökningar. Jag beslutade mig för att återskapa indexet för att få bort skräp men nu efter en vecka är bara 160 objekt indexerade! Någon som har bättre tips än de värdelösa som finns i vistas "hjälp" om hur man skall få indexet att indexera om min dator? Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
  5. Tänk om något någon gång fungerade som det var tänkt.... Prövade restore till "Installation Windows Vista Servicepack 1" som givetvis hängde sig. Startade om datorn och "Systemåterställningen kunde inte genomföras"....... Om jag bara kunde hitta ett enkelt sätt att få tillbaka drivern för "Wan Miniport"..
  6. Tack för tipset Lasse, problemet är att SP1 installationen verkade ta all system restore space så den äldsta heter "Installation Windows Vista Servicepack 1" Jag antar att Vista satte den restorepunkten innan installationen påbörjades? Kan man "hoppa fram" till den senaste om det skulle bli strul?
  7. Kanske du kan hitta nåt matnyttigt här http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms798923.aspx Mv LasseG Oj,,, verkar avancerat.... :- Borde ju finnas någon driver att installera. frågan är bara vilken? det måste ju varit något som försvunnit vid avinstallation av sp1.
  8. Efter att ha avinstalerat Vista SP1 (fick lite problem med den) så vill inte Vista ladda drivers för "Wan Miniport" Jag kan heller inte uppdatera Vista, vet ej om det har med det att göra. Är det någon som har tips på hur man hittar rätt driver för Wan Miniport och installerar den?
  9. Hej! Det händer ganska ofta i mitt Vista Ultimate att installationer hänger sig. Har hänt när jag installerade Nero, CfosSpeed, DirectX SDK med flera och nu senast när jag sitter med "föruppdateringarna" till SP1. Installationen stannar helt enkelt någonstans under installationsförloppet. Har prövat att vänta extremt länge men det hjälper inte. Men efter ett par omstarter och nya försök så har det helt plötsligt fungerat. Samma nu med sista KB937287 innan SP1 som till slut (precis nu) blev klar efter tredje omstarten. Någon med liknande problem? Kör en Laptop Dell Inspiron 1520 2.2 ghz 2 gb ram 8600gt Vista Ultimate
  10. Prova senaste Nod32 (3.x) i Vista så får du se! Jag jobba med musikprod och har alltid använt nod32 då det tar lite resurser. Höll på att bli galen då sufen i nya laptopen var tokseg och det sista jag prövade var att avistallera nod 32...... Installerade dock igen och lyckade lokalisera vad som segade i nod (se min post ovan)
  11. Har du Nod 32 antivirus? Jag upplevde Vista som brutalt seg vid surf och det visade sig att Nod 32 3.0 låg och scannade browsern i realtid. Detta är inget problem på mix XP maskin men i Vista blev det sirap! Stängde av detta (setup/web acces protection/web browsers/)och nu går det som tåget!
×
×
  • Skapa nytt...