loui

Medlem
 • Innehållsantal

  29
 • Gick med

 • Besökte senast

Om loui

 • Rank

 1. loui

  Varm dator

  Tack för era olika svar, har idag köpt en kylplatta (notebook cooler) o luft på burk ) återkommer om inte dtta skulle hjälpa, trevlig helg:o)
 2. loui

  Varm dator

  Ok? Tack för hjälpen..
 3. loui

  Varm dator

  Jag kör diskrensning o CCleaner regelbundet, citat: "Det finns speciell luft på burk att använda, men använd detta med försiktighet så att ev kylpasta inte skadas." Detta kanske är bättre att jag får gjort hos något företag som håller på med reparationer,? ang så inte kylpasta (vad de nu är förnågot,?) inte skadas. Säg gärna till om de e någon mer info om datorn som behövs för att kunna besvara min fråga,, jag kan absolut inget om den tekniska infon som kanske behövs? Jättetack för ditt svar Manneman.
 4. loui

  Varm dator

  Hej, har en fujitsu siemens bärbar dator som är 2-3 år gammal, den blir jättevarm undertill o fläkten går i gång jätteofta, de räcker med att datorn har varit påslagen en haltimme så är datorn jättevarm, när fläktern sätts i gång så blir datorn superslö, är rätt kass på datorer kanske behövs info om min dator för att svara på frågan? Processor AMD Turion x2 Ultra dual-core mobile zm-82 2.20 GHz Minne (RAM) 32 bitars operativsystem Primär hårddisk 38 ledigt (92 GB totalt) Vet inte ens va allt detta betyder men hoppas att de ska räcka som info, kanske ere en korkad info? Tac
 5. Jag antar att du menar Filstädningen som finns i CCleaner, de är väldigt mycket som är ibockat där även "Google toolbar firefox" är ibockat men det är kanske ok för en filstädng med tanke på knas igen kanske.?
 6. Tack snälla Cecilia
 7. Glömde fråga om jag ska ta bort den gammla profilen nu så jag slipper välja varje gång jag går in i firefox. ? Jag tror att de va CCleaner som ställde till det, kanske jag ska ta bort programmet eftersom jag inte vet va som ska vara ibockat!
 8. Yipieee... Nu e allt som de ska tom lösenorden e på plats. De va nära att jag gav upp för att jag kände mig för dum i huvudet för att fatta, himlar vilket tålamod du har,,TUSEN TUSEN TACK FÖR ALL HJÄLP och tack snälla Mats för din hjälp oxså,, TACK TACK TACK.
 9. Det finns en fil som heter Key3 men inte Key3.db ska jag ta den där det bara står Key3 ?
 10. Jag tryckte på symbolen då blev fönstret halverat,nu är fönstrets högerkant mitt på skärmen, åvanpå mina 2 profiler står det "Namn Senast ändrad och Typ" tror jag skulle förstå bättre om jag såg en bild på hur de ska se ut,letade på nätet ,,hittade ingen. Jag tycker att fönstret på skärmen är på den vänstra halvan av skärmen men längre till vänster så har jag massa mappar ovanpå Mappar står det "Musik Bilder Dokument bla." är det rätt tro?
 11. Jag förstår inte "Ändra så att fönstret med mappen bara tar upp den vänstra halvan av skärmen"
 12. HEj, jag har vista, hittade en del google,men inte i appdata bara i "Dator System C" tänkte kopiera det här men klarade inte det, är det någon speciellt namn på google jag ska ha tro?
 13. Hej ,är absolut urusel på data, hittar heller inte någon mapp som heter Firefox profil-mapp.
 14. Hej, i den nya profilen så gick de att installera google toolbar, jag kommer även i i min bank+ till atg nu, betyder de att de är den nya profilen jag ska ha, kan man föra över alla mina lösenord och alla mina bokmärken till den nya profilen från den gamla på ett enkelt sätt tro?