Gå till innehåll

crummond

Medlem
  • Innehållsantal

    48
  • Gick med

  • Besökte senast

Om crummond

  • Födelsedag 1972-11-18

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

crummond's Achievements

(2/8)

  1. Snubblade över denna manick på indiegogos sida http://www.indiegogo.com/projects/airtame-wireless-hdmi-for-everyone--2 och är väldigt sugen på denna. Den skickar över bild och ljud från datorn till en skärm/tv trådlöst, för att användas till spegling/extra skärm. Kostnaden blir väl kring 700 med frakt. Har haft funderingar på chromecast, men detta verkar vara en mer komplett lösning. Det jag nu funderar över vad det kan finnas för "flaskhalsar" eller funktioner som saknas?
  2. Jag har, tror jag, ett par 95:or kvar på jobbet. Ska testa det nästa vecka och se om jag får igång det.
  3. Glömde säga att jag testade programmet i XP-mode på en Win 7 ultimate utan framgång. Jag läste lite snabbt om Virtual Box. Kanske det är en lösning med en Windows 95 installation??? Är lite på osäker mark här just nu
  4. Jag sitter här med ett äldre program som jag skulle vilja köra i Windows 7. Tyvärr kan jag inte installera det i Windows 7 (64-bit) eller i DOSBox. Tänkte om det kan finnas något sätt att komma runt detta och om någon har några idéer. Problemet med DOSBox är att när jag kör installationsprogrammet, vill den inte starta utan rekommenderar windows 3.11 eller senare. Tacksam för tips
  5. Tack för svaren! Vi har testat programmen i kompatibilitetslägen utan framgång, därför vill han ha XP. Mycket bra förslag från er bägge och ett stort tack! Ska bli roligt att testa detta i morgon.
  6. Hej! Tänkte rådfråga lite om XP-installation på en dator med Windows 7. Min morbror skaffade en dator för några månader sedan. Han är dock besviken på att vissa spel och program inte fungerar i den och vill nu att jag ska hjälpa honom att installera XP i samma dator. Han har en separat hårddisk, som XP ska installeras på. Vad jag har förstått så kan det vara lite krångligt att installera XP i efterhand på ett system med nyare op-system. Har läst lite om att det kan fungera med att reparera Windows 7-installationen efter XP-installationen för att fixa till boot managern, men detta verkar inte fungera för alla. Tänkte nu ifall någon har ett bra tips på hur man enklast går tillväga, eller om jag måste bita i det sura äpplet och installera bägge op-systemen?
  7. crummond

    Hemmabio

    Kollade lite på hemmabio och hamnade här.
  8. Bytte till BBB.s telefoni för snart ett år sen och märkte direkt att ljudkvalitén blev lite sämre. Har två trådlösa Panasonic-lurar och de fungerar ok. Ibland kan man dock uppleva att ljudet är lite lågt. Hade dock strul före jul med statisk brus i luren, "borttappade" ord i samtalen (speciellt i början av samtalet) och vid ett par tillfällen så gick det inte ringa hem till mig. Ringde bredbandsbolaget och de sänkte hastigheten ett par megabit och nollställde modemet. Funkar bra sedan dess, förutom att ljudet är lite svagt.
  9. Är inte så kunnig när det gäller GPS, men det var några tillverkare som skulle sluta med att uppdatera Europa-kartor... värt kanske att kolla upp inför köpet? Här är länken till artikeln på IDG: http://www.idg.se/2.1085/1.233259/gpser-slutar-med-europeiska-bilkartor Nu är ju artikeln några månader gammal, så det kan ju ha ändrat sig sen juni.
  10. 40 dagar (+ några timmar) till VM
  11. Hmmm.. nya ändringar i Facebooks användarpolicyn. http://techcrunch.com/2010/03/26/facebooks-plan-to-automatically-share-your-data-with-sites-you-never-signed-up-for/ I korthet kan man säga att information på Facebook kan automatiskt hämtas in från tredje part (applikationer och webbsidor) ifall du väljer att utnyttja deras tjänster. Värt att tänka på ifall man har ett konto hos dem... Tillägg: Dessa ändringar är inte bekräftade än
  12. Lite om grafen då kanske... inte så nytt, men intressant och fortfarande på "forskarnivå" Minne Transistor
  13. Använder inte IE8 så mycket, men har märkt att jag gillar inte det röda "Ta bort"-krysset i adressfältet. Gjorde en snabbkoll i Internetalternativ, men hittade inte om man kan avaktivera funktionen. Någon som har en idé?
  14. Office 2010 lanser den 12 maj enligt idg. http://www.idg.se/2.1085/1.300393/office-2010-lanseras-i-maj
  15. Lycka till! ...eller som de säger i USA "Break a leg"
×
×
  • Skapa nytt...