kjda

Medlem
 • Innehållsantal

  10
 • Gick med

 • Besökte senast

Om kjda

 • Rank

 1. kjda

  Enhetsbeteckning

  Har ett litet irriterande problem i Windows 7. Varje gång jag ansluter en extern disk så måste jag gå in i diskhanteraren för att lägga till en enhetsbeteckning annars hittar inte windows disken alls. Detta ska ju ske automatiskt så min fråga är om det finns någon inställing som har blivit fel.
 2. Jag har provat windows egna drivrutiner och olika moddade samt orginadrivrutiner, har provat att installera i felsäkert läge och att installera med administrator berörighet, Har samma spelare har provat många olika spelare och K-lite codec men samma resultat tyvärr.
 3. Ett litet missförsån har två lika dana datorer hemma den ena med Windows 7 och där fungerar inte något av ljudkorten. Den andra datorn är det Windows Vista och där fungerar korten. Innan jag installerade windows 7 så funkade det även på den här datan. Så känns som problemet har med Windows 7 att göra och någon konflikt mellan grafik och ljudkortet. det inbyggda ljudkortet kan jag använda och det fungerar men är ju ett sämre kort.
 4. Har samma problem i alla spelare men inte vid uppspelning av enbart ljudfiler utan detta är vid uppspeling av filmer och filmklipp. Läste på Creativs forum att det är ett känt problem hos X-fi kort och Nvida grafikkort men kan inte läsa till mig någon lösning där , men är det så välkänt borde det vara fler här som har samma problem och kanske någon har hittat en lösning. Det lustiga är att i Windows Vista fanns inte dessa problem utan enbart i windows7.
 5. Har ett ljudproblem i Windows 7.0 ljudet kan beskrivas som knaster eller störningar, Mitt ljudkort är Creative Sundblaster X-Fi Xtreme musik med de snaste drivrutinerna. Ljudet blir dåligt när man maximerar dvd spelaren eller spelar upp ett filmklipp i webbläsaren störningarna uppkommer då bilden maximeras. annars fungerar det utan problem. Mitt Grafikkort är Nvida Geforse 8800GTS. Finns det några kända problem med dessa kort, har dessutom provat med ett annat X.Fi kort och även i en annan data med Vista installerat och där fungerar korten. Så vad kan det vara för fel? Tacksam för all hjälp
 6. Hej Ja tack vill absolute vara med i utllottningen. Kjell
 7. Hej tack för svaret det fungerar att göra som du säger. men finns det några möjligheter att återställa så att det fungerar via högerklick på den här datorn.
 8. Har ett problem med att öppna enhethanteraren. Högerklickar jag på den här datorn och väljer egenskaper så går inte enhethanteraren att öppna. Någon som känner till problemet och har en lösning
 9. har ett problem i med mitt vista att jag inte kan tillåta att ActiveX-kontroller i Internet Explorer i menyn verktyg-Internetalternativ och säkerhet och anpassad nivå finns endast ett par inställingar att göra för Net-framework inget annat. Något jag har missat eller vad. Tacksam för snabbt svar.