izon

Medlem
 • Innehållsantal

  44
 • Gick med

 • Besökte senast

Om izon

 • Rank

 • Födelsedag 1988-02-15

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://izonnet.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Sigtuna
 1. Så du avsintallerade enheten och installerade drivarna som finns i win7 genom att söka efter nya enheter? och då fungerade det?
 2. Har du uppdaterat programvaran i modemet? Finns nedladdningar på tres hemsida. Den gamla versionen fungerar inte med den nyaste flashplayer och den lite äldre fungerar inte ens med vista. Och därmed inte windows 7. Mitt fungerar fint, jag har dock nya e180. Men min gamla e220 fungerar också. fast utan den högre hastigheten.
 3. Finns inget sånt alternativ under ljudkortet.. Men dessa finns under information --> egenskap (energiinformation): Energisparfunktioner: 00000009 PDCAP_D0_SUPPORTED PDCAP_D3_SUPPORTED Mappningar för energinivå: S0 -> D0 S1 -> Inte angiven S2 -> Inte angiven S3 -> D3 S4 -> D3 S5 -> D3 Jag vill inte ha några energisparfunktioner aktiverade alls på mitt ljudkort
 4. Men varför hälper de då inte att avaktivera denna funktion? Är det en bugg?
 5. Jag har mina inställningar på hög prestanda och jag har kontrollerat att inställningarna är på "Förhindra att datorn går in i strömsparläge efter inaktivitet" eller vad det nu stod under mediahantering.. Men mitt lilla fenomen uppstår ändå..
 6. Undra om detta är samma problem jag har. http://www.alltomxp.se/forum/index.php?showtopic=17429 Måste vara så.. för när jag inte gör något så börjar mutelampan lysa efter ett tag. men när jag lyssnar på musik eller kollar på film så händer det inget.
 7. Ingen uppdatering enligt windows update, ingen uppdatering enligt enhetshanteraren för ljudkortet. Inga uppdateringa nödvändiga för hela datorn enligt Driveragent. Finns det någon uppdateringstjänst som ni rekommenderar?
 8. izon

  Papperskorg.

  Jag märkte precis att filer från mina usbdiskar som jag slängt visas i papperskorgen på C disken. Är det meningen att det skall vara så? Så blev det då aldrig i XP. Var det så i Vista redan? Jag brukar i vanliga fall hålla in shift-knappen när jag skall deleta för att slippa tömma papperskorgen.
 9. Jahapp.. då hände det igen även fast tjänsten är stoppad :| Vad skall jag ta mig till?
 10. izon

  svchost

  Exakt vad jag menade fast med en utförlig beskrivning tack e-son
 11. På min bärbara dator hade jag problem med att ljudet stängde av sig själv med jämna mellanrum. Ikonen nere i högra hörnet för högtalare var ej avaktiverd enligt gui. Men knappen på dator lös och inget ljud spelades längre. Tryckte jag på knappen på datorn så ändrade gui till att ljudet var avaktiverat och knappen på datorn lös fortfarande. Tryckte jag däremot en gång till fick jag tillbaka ljudet och allt såg korrekt ut. Efter några minuter hände samma sak igen. Detta problem uppstod efter att jag installerat om datorn till RC'n i betan build 7000 hade jag ej några problem. Idag stängde
 12. izon

  svchost

  Det går ju redan att kolla direkt i aktivitetshanteraren vilka tjänster som körs under den nämnda processen. tack ändå..
 13. izon

  svchost

  Helt klart omöjligt då jag efter några uppdateringar har 12 stycken.
 14. izon

  Om msn

  Den buggen har jag aldrig lyckats återskapa. . :S