Gå till innehåll

Joback

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Joback

  1. Problemet är löst! Det visade sig att jag hade två stycken filer men namn msiexec i system32- mappen. Den ena med ändelsen .exe. Jag flyttade på den utan ändelse, startade om och allt fungerar. Tack för all tips och hjälp. /Jonas
  2. Tack för era svar! Är för tillfället på arbetsresa och har ingen möjlighet att testa tipsen jag fått, men så snart jag är hemma igen så skall jag testa. Återkommer med reslutat.
  3. Du måste ju nästan ha laddat ner fel version, om du får ett sådant felmess?? Trodde jag också så jag testade alla versioner till Vista. Resultatet blev det samma.
  4. Tyvärr fungerade inte heller Spirit2´s förslag. Leoni, hur löste du problemet då? Var det bara uppdatering till Vista som hjälpte?
  5. Det fungerar tyvärr inte heller. Den version som skall passa min dator säger att "Uppdateringen gäller ej denna dator"?
  6. Jag har följande problem: Har precis installerat Windows Home Server i en gammaldator och det fungerar klockrent. Till denna har jag två till datorer som är kopplade till en bredbandsrouter. I ena datorn var det inget problem att installera Connection programvaran men i den andra dyker det upp ett meddelande där det står " Det gick inte att komma åt tjänsten Windows Installer. Detta kan hända om Windows Installer inte är korrekt installerat." När jag kontrollerar via "mscofig" så står Windows installer som stoppad och går inte att starta om. Har någon en bra lösning på detta problem? Mvh Jonas
×
×
  • Skapa nytt...