Jump to content

Filen setup.xml


Illa
 Share

Recommended Posts

Måste ha klantat till det, på något okänt sätt, för jag fattas filen "setup.xml" när jag skaulle avinstallera program.

Är det någon som vet var jag kan hämta denna igen och var jag skall lägga denna i strukturen, alltså i vilken mapp??

Detta var Illa

Tack på förhand

Link to comment
Share on other sites

Hej Illa!

Är det exempelvis Nod32 du försöker avinstallera?

Om det är så så installera Nod32 igen över den befintliga du har och gör därefter en avinstallation via kontrollpanelen lägg till/ta bort om du nu inte vill behålla Nod32.

MVH/Malou

Link to comment
Share on other sites

Det är alltid lätt med snälla människor som ställer upp och hjälper till.

Nu kommer nästa problem, som kanske har en lika lätt lösning. När jag nu skall installera ett nytt antivirusprogram så får jag upp en ruta med texten

" Systemadministratören har angett systemprinciper som hindrar den här installationen"

Vad gör man nu?? Är inloggad som admin, men vet inte vad jag skall göra.

ILLA igen

Link to comment
Share on other sites

Hej Illa!

När jag nu skall installera ett nytt antivirusprogram så får jag upp en ruta med texten

" Systemadministratören har angett systemprinciper som hindrar den här installationen"

Vad gör man nu?? Är inloggad som admin, men vet inte vad jag skall göra.

Börja med att göra en Fil och Registerstädning med hjälp av CCleaner.

Om du inte redan har CCleaner så finns nerladdningslänk samt information att hitta på nedanstående sida

http://www.alltomxp.se/forum/index.php?topic=8845.0

Gör nu ett nytt försök med att installera ditt antivirusprogram.

Återkom gärna och berätta huruvida du lyckas eller inte

MVH/Malou

Link to comment
Share on other sites

Laddade hem CCleaner och rensade hela burken och 650MB försvann som jag inte behövde.

Men det fungerade inte att installera, för jag fick upp samma meddelande som innan. Skam den som ger sig, gick in och stängde av UAC och då fungerade det som solen i Karlstad.

Tack för all hjälp och hoppas att detta kanske kan hjälpa någon annan oxå.

MVH

Inte så ILLA

Link to comment
Share on other sites

Hej Illa!

gick in och stängde av UAC och då fungerade det som solen i Karlstad

Hmmm så det var den som ställde till problemet med installationen av ditt nya antivirusprogram. Skönt att höra i vilket fall att du kom på att det var UAC som var boven i dramat och att du fick ordning på det hela  ;)

MVH/Malou

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...