Jump to content

Rensa mappen Tidigare


torekebab
 Share

Recommended Posts

När man ska köra "Rensa listan Tidigare" så frågar Vista om jag ska ta bort genväg som inte finns längre. Det är väldigt irriterande att varje gång klicka på OK. Jag har ju tagit bort filen såklart att genvägen i mappen "Tidigare" ska tas bort. Finns det något ställe i registret som man kan ta bort denna irriterande fråga?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...