Gå till innehåll

torekebab

Medlem
  • Innehållsantal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

torekebab's Achievements

(1/8)

  1. Jag kör hotmail adress på Windows 10 e-post. Ibland när jag fått post så försvinner e-posten från Windows 10 e-post, men när jag loggar in via browsern så ligger e-posten där. Windows 10 e-posten verkar vara skit.
  2. Internet Explorer och Firefox är exempel på browsers.
  3. Har samma problem. Om du går in Browsern och öppnar Outlook därifrån så finns breven där. Har även ett meddelande på levande panel där det står att jag har ett e-mail, men e-mailet är borttaget sen länge och meddelandet är fortfarande kvar. Vet ej hur jag ska få bort det.
  4. Här är ett för DVD filmer som jag använder. Suveränt program och det är gratis. EMDB movie
  5. Tackar så mycket för länkarna till adblocken. Jag har letat efter dessa. IE9 funkar kanon, den är snabbare och mjukare och köra än Firefox 4. Som för övrigt har släppt RC. Firefox 4.0 RC
  6. torekebab

    Lite humor

    Här är en länk till min sida där jag lagt upp lite roliga bilder och roliga historier. Ett gott skratt förlänger ju livet har jag hört. Där finns lite småsnuskiga saker också så känsliga tittare varnas. Blandat humor
  7. Hittade detta tips för att snabba upp Firefox. Skriv "about:config" i URL-fältet I config söker du på "Pipelining" Leta efter filen network.http.pipelining Dubbelklicka på den, den kommer då att ändras till "True" Leta nu efter "network.http.pipelining.maxrequests" Dubbelklicka på network.http.pipelining.maxrequests och sätt antingen 20 eller 30, INTE HÖGRE ÄN 30! Jag satte den till 20, det passade bäst för mig. 30 gav ingen effekt hos mig. Starta om Firefox Jag märkte skillnad direkt. Sidorna laddas mycket snabbare nu.
  8. Jag kör Firefox och har gjort som så att jag har en mapp som heter Search i Bokmärken. Där har jag fem sökmotorer. När jag ska söka något så öppnar jag alla flikar och vips så har jag fem sökmotorer i flikar som jag kan söka på. Smidigt tycker jag.
  9. För att ta bort sökrutan i Firefox högerklicka ovanför adressfältet och välj anpassa. Dra sedan sökrutan till verktygsfältet rutan och släpp, så försvinner den. Eller klicka på Visa -> Verktygsfält -> Anpassa. Tackar för tipset, har länge retat mig på den. Använder den aldrig.
  10. Man kan också använda Ctrl+Alt+siffra för få dessa tecken.
  11. Jag har länge retat mig på att när man klickar på en länk så blir det en ruta kvar på länken som man klickat på. Nu hittade jag vart man kan ta bort det. Skriv about:config i Firefox adressfält. Gå ner till browser.display.focus_ring_width Dubbelklicka och ändra värdet till 0
  12. Har kört Windows 7 manager och tidigare Vista manager och innan dess XP manager från samma bolag och har aldrig haft några problem. Så den spekulationen är tveklöst med sanningen INTE överensstämmande!
  13. Yamicsoft har släppt Windows 7 manager som man kan använda gratis tills Windows 7 final version har släppts. Ett jätte bra program för rensning i register och annat. Ccleaner använder jag också men Windows 7 manager går längre in i registret och plockar bort fel. Körde Ccleaner först sen Windows 7 manager och den hittade 657 fel i registret. Kan laddas ner här: Yamicsoft Windows 7 manager
×
×
  • Skapa nytt...