Jump to content

WHS Connector


HlK

Recommended Posts

Är det någon som kör WHS och Windows 7RC?

Efter uppgraderingen till RC får jag felmeddelande när jag kör installartionen för WHS Connector. Den installeras, säger att det behöver uppgraderas och påbörjar uppgraderingen. När den ska konfigurera "backup" meddelar den att det inte går att konfigurera backup och installationen avslutas därmed. Jag har googlat som en galning men inte hittat någon lösning på detta. I alla andra byggen med Windows 7 har "connectorn" fungerat bra att installera. Jag har provat att köra både 32 och 64 bitars, samma resultat.

Någon idé ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Är det någon som kör WHS och Windows 7RC?

Efter uppgraderingen till RC får jag felmeddelande när jag kör installartionen för WHS Connector.

Nej, jag har inte problemet där men däremot tappar jag kontakten i Vista emellanåt som jag inte kan fixa. Power Pack 3 Beta är ute nu som man kan ansluta sig till och testa. PP3 skall komma innan eller i samband med släppet av Windows 7. Den skall vara mer Windows7-inriktad. Kanske att det hjälper dig.

Själv skall jag lägga in PP3 om drygt 2 veckor när jag installerat RTM:n av Windows 7.

Uppdatering:

Någon PP3 har det inte blivit. Däremot har jag också fått problem med installation av Connector på min W7 RTM 64-bitars. INstallationen känner inte igen windowsversionen. Efter att ha sökt på olika forum med utgångspunkt på We Got Served så tycks detta problem ha hängt med för Windows XP 64 och Vista 64 utan att man fått en bra lösning. Det närmaste jag har fått till svar är att man kan göra en kringgående rörelse och hämta filerna från servern MEN att BAKUPEN inte kommer att fungera - och vad är det för nytta då?

UPPGARDERING 2:

Hur har det gått för dig? Själv har jag nu lyckats med att installera connector på W7 RTM x64 och har klockrena backuper på servern. Var personen som skrev att det inte skulle gå att göra backup fått den felinformationen fattar jag inte. Däremot fick jag inte in ikonen på skrivbordet men det är ju bara en mindre detalj i det hela.

Edited by perbear
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...