Jump to content

Recommended Posts

Hej

När jag försöker starta outlook 2003 så kommer denna feltext upp. Microsoftoffice outlook kan inte startas. Det går inte att öppna outlook-fönstret. mapparna kan inte öppnas. Har instalerat om office prog och det kommer fran samma feltext. Så finns det någon som vet hur man fixar till så att det startat

Tackar

Jaffe

Link to comment
Share on other sites

Det låter som att något i din Outlook-profil blivit korrupt. Leta upp "E-post" i Kontrollpanelen och skapa där en ny profil och se till att Outlook skall fråga dig om vilken profil som ska användas. När du startar Outlook väljer du den nya profilen och ser om det fungerar bättre. Vi börjar så i alla fall, så kan vi gå vidare när vi kommit fram till vad problemet är.

Link to comment
Share on other sites

Jag har inte riktigt koll på Outlook 2003 men eftersom något är korrupt i din användarprofil kan det vara fler saker som är fel men som ligger dolda under ytan och inte uppenbarar sig just nu. Därför är mitt råd att börja om på ny kula på den nya användaren. Du kan köra verktyget "Guiden överför filer och inställningar" om du kör XP eller "Windows Filöverföring" om du kör Windows 7 för att föra över inställningar och filer med mera som ligger på den andra användaren. Enda "risken" med detta är att du eventuellt flyttar med problemet om du tar med Outlook-profilen, så undvik detta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...