Jump to content

Recommended Posts

Jag har sedan en tid inte lyckats använda Outlook. När jag försöker starta så öppnas Outlook som vanligt och är kontaktbart för några sekunder (kan öppna kontaktlista osv.), sen kommer Windows Installer upp med "installerar komponenter för Windows Outlook: Installerar funktion för Windows Outlook". Därefter får jag beskedet "Denna funktion är inte tillgänglig för tillfället, vill du installera den nu?" När jag bekräftar så påbörjas en installation men avbryts direkt med meddelandet "Denna funktion är inte tillgänglig". Jag bekräftar (får inga alternativ) och det ersätts av "Microsoft Office Outlook har inte installerats för den aktuella användaren. Kör installationsprogrammet om du vill installera programmet".

Har försökt installera om Outlook från 2 olika XP skivor, får beskedet att funktionen är installerad men så fort jag försöker starta den så kommer samma felmeddelanden. Winupdate flaggar om att Outlook behöver uppdateras men om jag försöker följa länken så får jag det tidigare meddelandet att Outlook inte är installerat. Det går inte ens att starta Outlook i felsäkert läge.

Jag har ingen lokal e-post adress registrerad i Outlook utan använder den enbart som backup för min telefons kalender och kontaktlista.

Jag har (bortsett från städning, virus/trojan sökning, register reparation osv.) försökt registrera nya användarprofiler för Outlook men utan framgång. Jag får också upp Installer varje gång jag startar AML Free Registry Cleaner 4.20 (www.amltools.com), då med meddelandet "vänta medan Windows konfigurerar Microsoft Outlook 2003". Bortsett från meddelandet så påverkas inte AFRC, utan arbetar som det ska. Jag misstänkte att AFRC kunde störa eftersom inga andra program aktiverade Installer. Så jag avinstallerade det och gjorde fler felsökningar/städningar med andra program men problemet kvarstår.

Förslag mottages tacksamt.

Edited by LHM
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...