Jump to content

Helt otroligt!


Sunshine

Recommended Posts

God eftermiddag, gott folks. Caféet är en bra plats att skriva i och ventilera sig på... Som överskriften visar, har en son som är delägare i ett borrföretag i Norra Norrland. Det var i början 15 olika borrföretag som sökte platsen i Marocko, vem tog hem vinsten? Jo, företaget som min son är delägare i... Dom skall, under ett års tid, vara nere i Marocko och söka efter mineraler & diverse annat? Jobbar 6 månader & får vara på hemmaplan i 6 månader. Dom tjänar 4 till 5 gånger mera, än vad jag gör på ett helt år, fubbigt. Men & andra sidan, så har jag dock en son som kan hjälpa mig, om det strular till sig , när jag blir senil! Ja, det var bara för att ventilera/skriva bort en stund!

Ha det gott/gott folks...

Mvh// Sunshine

Link to comment
Share on other sites

Vad kul för honom... blir en upplevelse för livet!

// Manneman

Hej Manneman! Visserligen. Men han var där i början av veckan & reka lite! Han har även varit i Nairobi, Så, det blir ju inte så främmande i.a.f..... B)

Link to comment
Share on other sites

Jobbar 6 månader & får vara på hemmaplan i 6 månader. Dom tjänar 4 till 5 gånger mera, än vad jag gör på ett helt år, fubbigt. Men & andra sidan, så har jag dock en son som kan hjälpa mig, om det strular till sig , när jag blir senil!

Låter som ett perfekt jobb detta :)

Härligt att du har en son som ställer upp och hjälper om så behövs, jag menar då inte enbart om du skulle bli senil vilkat jag knappast tror att du blir ;)

//Malou

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...