Jump to content

Bilder i MC7 [LÖST]


akaWolf

Recommended Posts

Har fått ett mycket skumt problem. Har en helt uppdaterad W7 Home Premium maskin som helt plötsligt slutat att visa bilderna som ligger i bildbiblioteken. Har plockat bort dem och läst in dem igen men jag får bara fram foldrar och sub-foldrar men inga bilder. Kan se bilderna i alla andra program inklusive WMP12 och i utforskaren osv. Måste ha kommit i samband med någon uppdatering på senare tid.

När jag har läst in bildbiblioteket igen ser jag att alla bilder läses in, räknaren gör rätt och det tar tid men jag ser inte bilderna. De allra flesta är jpg och som sagt var, det har fungerat tidigare.

Mycket tacksam för alla tips

Link to comment
Share on other sites

Problemet löst.

Hittade lösningen på exakt mitt problem på: http://social.answers.microsoft.com/forums/en-us/w7pictures/thread/A697AE10-D243-4269-9953-47DCF5C0BE47

Det som hänt var att jag för nån vecka sedan jobbat med att editera några av mina bilder i Adobe Photoshop. För att snabbt öppna bilderna ställda jag folder options så att en jpg automatiskt öppnar Photoshop. Allt frid och fröjd tills jag skulle göra bildspelet i MC. Jag misstänkte att det hade med formatet att göra så jag ändrade tillbaka folder options från Photoshop till Windowds Picture Viewer och allt såg OK ut, utom MC. Så min gamla version av Photoshop verkar inte helt kompatibel med W7 eller så är det så nu också. Men strunt samma, Adobe skrev sönder mitt register och det skrevs inte om när jag backade tillbaka.

Sedelärande historia.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...